Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Horrorfilmek 2013-ban #3

2013.01.05. 10:53 Csabi87

Az idei év horror szempontból egyelőre egészen csábítónak tűnik, persze azt, hogy ez valóban milyen is lesz, majd csak egy év múlva tudjuk megmondani, hiszen a 2012-es esztendő is egész pofásnak tűnt, bár azért tény, hogy idén picivel több izgalmas produkció várható.

10 ilyen alkotást már végigvettünk - ezekről itt és itt olvashattok - most pedig megint 5 horror vár rátok a tovább mögött.


1. Insidious Chapter 2

A 2010-es év egyik legjobb horrorja kétségtelenül az Insidious volt, így hát a rajongók valószínűleg a földhöz verték a seggüket örömükben, amikor kiderült, hogy jön a folytatás. A boldogságot pedig csak tovább tetézi, hogy a rendezői székben ezúttal is James Wan terpeszkedik, míg a forgatókönyvíró is Leigh Whannell maradt, a srácok pedig már az első résznél is bizonyították tehetségüket, illetve 2004-ben is beindítottak egy sikerszériát. Ha pedig ez nem volna elég a szereplők is visszatérnek a folytatásra. Jó lesz ez kérem.

Rendező: James Wan (Halálos hallgatás, Fűrész, Insidious)
Forgatókönyvíró: Leigh Whannell (Fűrész, Insidious)
Szereplők: Patrick Wilson (Insidious, Prometheus, The Conjuring), Rose Byrne (Insidious, 28 héttel később), Ty Simpkins (Világok harca, Insidious)
Várható megjelenés: 2013. 08. 30. (USA)

Insidious.1.jpg

2. 7500

Ha jól emlékszem a 7500 már tavaly ilyenkor is fent volt a 2012-es listánkon, viszont a bemutató elmaradt, rossz nyelvek szerint azért, mert a produkció nem lett olyan jó, mint amilyen jónak lennie kellett volna. A 2012 augusztusi premier tehát sztornózva lett és új időpontot sem jelöltek ki, viszont ha minden igaz idén azért megérkezik Takashi Shimizu repülős természetfelettis horrorja.

Rendező: Takashi Shimizu (Átok, Átok 2.)
Forgatókönyvíró: Craig Rosenberg (Félhomály, Hívatlan vendég)
Szereplők: Leslie Bibb (Adsz vagy kapsz, Éjféli etetés), Ryan Kwanten (True Blood), Amy Smart (Strangeland, Tükrök)
Várható megjelenés: 2013 (USA)

7500-1.jpg

3. Horns

Joe Hill neve valószínűleg már itthon is sokak számára mond valamit és talán azt is tudjátok, hogy Stephen King édesfiáról van szó, aki apukájához hasonlóan előszeretettel ír rémregényeket, ráadásul mindezt elég ügyesen teszi. A Horns az első nagyfilmje lesz - mondjuk az igazsághoz hozzátartozik, hogy Locke & Key címen már volt egy TV-s Joe Hill adaptáció. A rendezést Alexandre Aja vezényli, a főszerepet pedig Daniel Radcliffe kapta, aki már bizonyította, hogy nem csak Harry Potterként tudja megállni a helyét.

Rendező: Alexandre Aja (Magasfeszültség, Piranha 3D)
Forgatókönyvíró: Joe Hill regénye alapján Keith Bunin
Szereplők: Juno Temple (Jack and Diane), Daniel Radcliffe (A fekete ruhás nő), James Remar (Dexter, Temetetlen múlt)
Várható megjelenés: 2013 (USA)

horns-1.jpg

4. The Human Centipede III

Tom Six idén harmadszor is szeretné kiverni a biztosítékot, ezért jön Az emberi százlábú harmadik felvonása. Az ígéretek szerint még sokkal durvább, még sokkal gusztustalanabb és még sokkal jobb lesz, mint az eddigiek. Sok infónk mondjuk még nincs, hiszen egyelőre az előkészületek zajlanak, de állítólag még idén film is lesz ebből.

Rendező: Tom Six (Az emberi százlábú 1., 2.)
Forgatókönyvíró: Tom Six (Az emberi százlábú 1., 2.)
Szereplők: Laurence R. Harvey (Az emberi százlábú 2.), Dieter Laser (Az emberi százlábú), Tom Six
Várható megjelenés: 2013

the-human-centipede-3-1.jpg

5. Hatchet III

Adam Green azt hiszem a Balta című filmmel tette le a névjegyét a horroriparban és úgy gondolom szerzett is magának néhány rajongót Victor Crowley-val együtt. A mocsári gyilkos most harmadszor is visszatér, én pedig baromi izgatott vagyok, mert habár erősen B-slasherről van szó, mégis zseniális volt az első két felvonás. A forgatókönyvet egyébként még mindig Green jegyzi, viszont a rendezést átadta a korábbi operatőrnek BJ McDonnellnek. Reméljük a fiatalember nem vall szégyent.

Rendező: BJ McDonnell
Forgatókönyvíró: Adam Green (Frozen, Balta, Balta 2.)
Szereplők: Danielle Harris (Halloween 4., 5. Balta 2.), Kane Hodder (Jason X, Freddy vs. Jason), Zach Galligan (Waxwork, Szörnyecskék, Szörnyecskék 2.)
Várható megjelenés: 2013 (USA)

hatchet-3-1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr454996926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

stargatelost · https://twitter.com/stargatelost 2013.01.05. 12:17:21

Jól van, akkor eddig 15-ből 15 film übervárós :D Na jó, a Hatchet második része nekem annyira nem feküdt (főleg a színészcsere miatt), de talán jobb lesz a harmadik rész.
Jól látom, hogy nincs kritika a Human Centipede második részéről? :O Ez azt jelenti, hogy nem is láttátok? :) Pedig hihetetlen lehet, de mégis zseniálisan van folytatva az első rész, és még nagyobb durvaságok vannak benne :D Remélem a harmadik rész is hasonlóan erős lesz sztori ügyileg :)

Csabi87 · http://talesfromtheblog.blog.hu 2013.01.05. 12:44:07

@stargatelost: Az első részről írtunk csak, én a másodikat még nem láttam, nem tudom a többiek, hogy állnak ezzel :)
Egyébként igen, egész jó filmek várnak ránk, mondjuk mi is igyekeztünk az érdekesebbeket összeszedni. Nekem az eddigiekből egyedül a Jancsi és Juliskás dolog nem tűnik túl érdekesnek :D

süti beállítások módosítása