Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Blogger kerestetik

2015.01.01. 10:34 Csabi87

Új év, új lehetőségek, tartja a közhely, ennek fényében pedig tagfelvételt hirdetünk. Szereted a horrorfilmeket és többet nézel egy hónapban, mint ahány ujjad van? Ráadásul még a betűket is ismered, akkor köztünk a helyed.

Persze nem eszik azt a kását olyan forrón, akad néhány kritérium, meg ott a léc, amit érdemes átugrani, de akár hozzánk is be lehet fizetni, olcsóbb lesz, mint Baumgartner Zsolti Forma-1-es közjátéka.

A kevesebb néha több, a minőség fontosabb, mint a mennyiség - talán így kezdődne az alapító okiratunk, ha lenne. Ennek fényében olyanok jelentkezését várjuk, akik tudnak írni és a fogalmazás feladatokra sosem kaptak négyesnél rosszabb jegyet.

Ha pedig már horrorblog, akkor legyél otthon a témában, legalább tudj kapásból felsorolni 5 John Carpenter filmet, persze az csak a belépőszint. Szeretjük, ha valaki nem csak a 2014-es, legütősebbnek számító horrorújdonságok terén ügyes, hanem akár a most futó sorozatok, esetleg régebbi szériák is vonzzák és nem veti meg a '70-es, '80-as, ne adj isten '50-es évek horrorjait.

Tény, hogy rég volt már tagfelvétel, viszont voltak rossz tapasztalatok korábbról, lelkesnek tűnő jelentkezők, akik 1 hónap után megunták a banánt és azóta sem hallottunk róluk. Azért nekünk is vannak érzéseink.

Még mindig nem vettük el a kedved a dologtól, akkor nézzük mit kell tenned:

- Kérnénk egy filmajánlót egy szabadon választott horrorról vagy thrillerről, sőt akár egy ütősebb sci-fi is lehet, na nem a Csillagok háborúja vonalon mozgolódva - imádjuk azt is, csak egyáltalán nem vág a tematikába.

- Szeretnénk egy listát azokról a horrorfilmekről, amelyeket az elmúlt 1 évben láttál.

- Küldj egy csomó pénzt írást A megtisztulás éjszakája: Anarchia (The Purge: Anarchy) című filmről.

A jelentkezésedet a talesfromtheblog@gmail.com címre várjuk.

Címkék: közlemény

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr497027703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fotelrocker2 · http://budapest.blog.hu 2015.02.10. 00:17:38

Kedves blog, engem talán érdekelne is, ha nem spórolnátok ki folyton a "ha" szót a mondatokból. Ez ezért így visszatart engem kicsit.

Mrs. Torrance 2015.02.27. 15:37:58

Sziasztok! Aktuális még?

Vivien25 2015.08.11. 13:02:33

Sziasztok!Aktuális még a tagfelvétel?

Csabi87 · http://talesfromtheblog.blog.hu 2015.08.12. 16:19:56

@Kagome20: Szia! Mindenképpen, a fent leírtak szerint :)

Levente Szalontai 2016.03.25. 19:52:33

Sziasztok! Már régóta meg van hirdetve a tagfelvétel. Még mindig blogger kerestetik?:)

süti beállítások módosítása