Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A Fűrész rendezőjének új filmje: Demonic

2015.01.06. 09:09 Csabi87

James Wan ugyan az Insidious 2. része és a Démonok közt után jelezte, hogy nem annyira szeretne horrort rendezni, de úgy tűnik annyira azért mégsem távolodik el a műfajtól. Egyrészt a verebek azt csiripelik, hogy a Démonok közt folytatását is ledirigálja, valamint idén érkezik a Demonic című horror, amelynek ötlete Wan fejéből pattant ki.

demonic-movie-trailer.jpg

A direktor úgy tűnik újabban nagyon szereti a démonos-szellemes témákat, hiszen a Demonic is ebben a témakörben mozog. A sztori főhőse egy nyomozó és egy doktornő lesznek, akik rejtélyes halálesetek ügyében kutakodnak, ugyanis 5 fiatal holtteste kerül elő, akik úgy tűnik, hogy egy rosszul sikerült szellemidézés/vadászat áldozatai lettek.

A rendezést tehát nem James Wan vezényelte, hanem a Brotherhoodot is jegyző Will Canon. A főszerepekben pedig Frank Grillo (A megtisztulás éjszakája: Anarchia, Mother's Day) és Maria Bello (Fogságban, A titkos ablak) lesznek láthatóak.

A tovább mögött az előzetest is megtalálod.

Címkék: előzetesek demonic

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr117046257

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2015.01.07. 10:18:30

Annyira hihetetlenül unalmasak ezek az egykaptafára készülő szellemhorrorok. Wan is bekaphatja, elárasztja a világot a tökugyanolyan szarjaival. Rendes horrort akarok, nem szellemhülyéskedést.

süti beállítások módosítása