Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Alexandre Aja mindenhez is ért

Most például a found footage-hoz

2014.08.27. 20:27 Csabi87

Tegnap éppen ujjongtam egy egy sort az ígéretesnek tűnő As Above, So Below című film kapcsán, hogy a found footage nem feltétlen temetni való szemét, hanem ügyes rendezők hozzáértő kezében szépre lehet csiszolni. Csak akkor nem fogalmaztam ilyen költőien.

A jó hír, hogy ma is jutott egy a kategórián belüli érdekes darab, ráadásul szintén neves készítőkkel a volán mögött.

pyramid-kep.jpg

A The Pyramid egyik producere Alexandre Aja, aki annak idején megmutatta, hogy eredeti ötletből is tud igazán fasza filmet csinálni, ez volt ugye a Magasfeszültség, de későbbről megemlíthetjük a Tükröket is. Aztán arra is volt példa, hogy a remake-ek esetében sem vall kudarcot, ezekre a példa a Sziklák szeme és a Piranha lehet, de ha csak producerként gondolunk rá, akkor nyugodtan szóba jöhet a Maniac kiválóan sikerült újrája.

Ezen produkció egy részében Ajának elkövetőtársa is akadt még hozzá a szintén francia Grégory Levasseur személyében, aki a forgatókönyvírásból vette ki a részét. A szakember pedig most első rendezésével szeretné meglepni a horrorrajongókat, ez lesz a The Pyramid.

The-Pyramid-poszter.jpg

A történet szerint előkerül egy felvétel, amely Egyiptomban készült és azt mutatja be, hogy néhány amerikai kutató rábukkan egy eddig nem ismert piramisra, azonban annak felfedezése közben ősi, félelmetes erők szabadulnak el. Az előzetest kifejezetten érdemes megnézni, mert talán ez is ígéretes lehet.

Címkék: előzetesek poszter found footage the pyramid

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr176642749

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kelnor 2014.08.29. 19:45:55

Na ez tényleg királynak, illetve viszonylag eredetinek ígérkezik. :) Ránk is fér már egy normális egykamarás-film (én speciel az Alagút óta nem láttam értékelhető múvit a műfajban, pedig vsz bőven vannak még lehetőségek a műfajban).

süti beállítások módosítása