Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Fostál már kézi kamerás horror közben? Talán majd most!

2014.08.26. 20:38 Csabi87

John Eric Dowdle neve ismerős lehet a horrorrajongók számára, annak idején ő volt az, aki feldolgozta a spanyol [REC] című horrort, Karantén címen, illetve, az ennél eredetibb produkciók sorába tartozik a 2010-es Ördög című M. Night Shyamalan nevével is fémjelzett liftes horror.

Az úriember egyébként általában testvérével Drewval közösen hozzák tető alá a filmeket s következő nagyobbacska dobásuk lehet a holnapután érkező As Above, So Below - sajnos nem kell túl izgulni, ez bizony amerikai premier.

as_above_so_below_1.jpg

A történet egy kézi kamerás horrort takar, amelyben egy kisebb csapat a Párizs alatti katakombákba száll alá, hogy jól felvegyék mindazt, amit ott találnak. A kutatás azonban hamar rémálomba csap át, ugyanis szörnyű dolgokra bukkannak az emberi csontoktól sem mentes földalatti rejtekben.

A filmet néhány országban egyébként már bemutatták, a visszhang mondjuk talán nem volt negatív kritika mentes, mindenesetre a 3 perces előzetes nem tűnik rossznak és annak ellenére is felkerült a várós listára, hogy amúgy nem bírom a found footage filmeket.

As_Above,_So_Below_soter.jpg

Címkék: előzetesek poszter as above so below

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr316639205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szekőcei 2014.08.29. 11:23:53

descent 2.0...

de talán jó lesz. ;) Vagyis inkább azt mondom: "talán nem lesz rossz"

krferi 2014.08.30. 00:58:05

@szekőcei: Descent 2 már van. Ez maximum a 3. lehet.

szekőcei 2014.09.02. 15:09:15

@krferi: azt azért tegyük hozzá, hogy csak akkor van Descent 2, ha az első rész amcsi változatát láttad.. Különben csak egy névbitorló valami.. ^^

Csabi87 · http://talesfromtheblog.blog.hu 2014.09.02. 17:52:51

@szekőcei: Volt külön Descent 2., amit a britek csináltak. Az amerikai A barlang pedig 2005-ös és magyarul volt ilyen szerencsés a névválasztás, egyébként The Cave a címe... vagy nem?

süti beállítások módosítása