Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

2016. februári DVD és Blu-ray megjelenések

2016.02.01. 17:16 Csabi87

Szerencsére a február sem telik el horrorfilmes DVD vagy éppen Blu-Ray lemezek nélkül. Most az ide kapcsolódó megjelenéseket gereblyéztük egy helyre.

Február 4.

A megtisztulás éjszakája: Anarchia

James DeMonaco horrorja A bűn éjszakája szerintem egy egészen kellemes darab volt, ami hamar megkapta a folytatást is, ami talán még jobban sikerült, hiszen a bűnős este nem egyetlen házban és annak közvetlen környezetében zajlott, hanem hőseink már kvázi az egész városban caplathattak. Sokak szerint a végeredmény emiatt még ütősebb is lett. Ha pedig annyira jónak érzed, hogy megérdemli a helyét a polcon, akkor e hónapban már hozzá is lehet jutni. A DVD-s változat mellett Blu-Rayen is befut majd a film.

purge2.jpg

Február 8.

Ismerős törlése (Cybernatural)

A Blu-Ray lemezek sorát erősíti majd ez a film is, ami sokak szerint az elmúlt év egyik kellemes meglepetése volt. Tudod a Skype-on játszódó horrorfilmről van szó.

unfriended.jpg

Február 11.

Gyilkos ösztön (Solace)

A hazaia mozikat elkerülte az Anthony Hopkins, Colin Farrell és Jeffrey Dean Morgan hármast felvonultató Gyilkos ösztön, viszont a lemezes változat azért nem hiányozhat. Nem is biztos, hogy egy vállalhatatlan darabról van szó, habár tény, hogy a Hetedik folytatásának szánták, ám David Fincher lemondott a rendezésről - ami azért érthető is.

solace.jpg

Február 18. 

Ördögűzés: Deborah Logan története (The Taking of Deborah Logan)

Bírod az ördögűzős filmeket? Akkor Deborah Logan története egynek jó lehet. Persze távolról sem ér Az ördögűző nyomába ez a film, de akadnak jól vagy legalább jobban sikerült pillanatai. Mondjuk alapfeltétel, hogy szeresd a found footage horrort.

deborah.jpg

Február 23. 

Alien Tetralógia

A februári felhozatalból az egyik legzseniálisabbnak tűnő ajánlat mindenképpen ez a 9 lemezes Alien gyűjtemény. A négy film mellett különféle extrákat is kapunk, habár ezek közül az előzetesek és a TV szpotok talán a kevésbé izgalmasak, de Ridley Scott interjú és Alien evolúció címen egy órás dokumentumfilm is akad majd az egyik korongon.

alien.jpg

Bíborhegy (Crimson Peak)

Guillermo del Toro gótikus horror története DVD-n is megérkezik, sajnos extrák tekintetében nem kapunk kényeztetés, hiszen csak a kimaradt jelenetekre számíthatunk, viszont del Toro rajongóknak azért érdemes lehet még így is beszerezni ezt a lemezt.
Amennyiben azonban a Blu-Ray mellett tesszük le a voksunkat több opciónk is akad. Egyrészt egy extrákkal jobban megpakolt műanyagtokos változat, vagy limitáltan egy fémdobozos kiadásra is számíthatunk.

crimson-peak.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr788345828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása