Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Véres-tó: A gyilkos orsóhalak támadása (2014) - Blood Lake: Attack of the Killer Lampreys

2015.01.05. 17:36 Csabi87

bloodlake-1.jpgMi történet akkor, ha az Asylum és az Animal Planet összefog? A kérdésre a válasz a Véres-tó című film, amitől sajnos egész sokat vártam. Legalábbis abban reménykedtem, hogy egy a Cápaviharhoz hasonló agyatlanság lesz a végeredmény, viszont itt erről szó sincs, inkább egy Asylum-körökben is közepesnek számító alkotás lett ebből, ami bőven a felejthető kategóriába tartozik.

A történetre kár sok karaktert és időt pazarolni a forgatókönyvért felelős személyek, Anna Rasmussen és Delondra Williams (A zombik lázadása, Zombie Night) se tették. Adott egy tóparti városka, ahol valamilyen okból kifolyólag az orsóhalak baromira elszaporodnak. A helyiek úgy döntenek, hogy segítséget kérnek, hiszen a helyzet csak fokozódik, ezért egy profi orsóhal szakértőt is bevonnak, aki pedig családjával együtt a városkába költözik.

Sokat viszont ő sem tud hozzátenni a dologhoz, hiszen az orsóhalak hamarosan rászabadulnak a városra és mindenhol megjelennek, ahol egy kis víz is van.

bloodlake-2.jpg

Szeretem az Asylum marhaságait, ennek ellenére viszont a Véres-tó valamiért nem jött be. A legnagyobb baj talán az, hogy nem vették humorosra a figurát, ez viszont biztosan jobban ment volna a színészgárdának, akik cseppet sem brillíroznak. 

bloodlake-poster.jpgHiányoznak az igazán emlékezetes jelenetek is, amiket a stúdió azért olykor-olykor felvonultat, így viszont a gagyi CGI effektek sem annyira szórakoztatóak. 

Az orsóhalak, mint "szörnyek" egész jó ötletnek számítanak, viszont a film rengeteget nyúl a Piranhától és míg ott volt hangulat és egész szórakoztató és minőségi agyatlanság volt, itt ilyenről nem beszélhetünk.

A színészeket ugyan szapultam, de említsük meg Christopher Llyod nevét, aki mondjuk az utóbbi időben nem annyira válogatja meg, hogy miben tűnik fel. Az ő szerepeltetése talán  kevés pozitívumok egyike. A fényképezés is néhol szép, egész pofás helyszínek is akadnak, viszont a jó dolgok felsorolása ezzel nagyjából véget is ért, esetleg még a véres jelenetek fokozhatják a bűnős élvezeteket. 

James Cullen Bressack rendező korábban az Asylum filmjeiből vette ki a részét és a jövőben is futószalagon szállítja a hasonszőrű ZS-produkciókat, bízunk benne, hogy azért ezek között akad majd néhány kicsivel szórakoztatóbb alkotás is.

3/10

Címkék: 2014 amerikai film 3/10 ajánlók

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr667043165

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szabóbakterúr 2015.01.06. 07:23:56

Szegény Christopher Lloyd és Shannen Doherty. Arra a szintre jutottak, hogy már nem számít milyen filmben szerepelnek csak adjanak érte fizut.

Syracuse 2015.01.06. 08:52:52

Én csak azt nem értem, hogy az Animal Planet hogy kerülhet egyáltalán egy mondatba az Asylummal? Az meg, hogy a nevüket adják egy feltételezhetően "lehengerlő", "remek sztorival rendelkező", "profi effektekkel ellátott" "filmhez", már teljesen abszurdnak hat.

süti beállítások módosítása