Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Új előzetesen az Universal táblás horrorja

2014.09.24. 12:57 Csabi87

Halloweenkor érkezik a tengerentúli mozikba az Universal Pictures legújabb horrorja az Ouija, ami a jól ismert szellemtábla körül forog majd.

ouija--kep.png

A produkciót már régóta szerették volna tető alá hozni a stúdió háza táján, viszont az eredetileg tervezett 100 millió dollár költségvetés helyett, inkább csak 5 millió környékén áldoztak a produkcióra. Innentől fogva pedig a rendezői székbe és a kamerák elé is kevésbé ismert nevek kerültek, persze a végeredmény ettől még szólhat nagyott

Igaz a forgatókönyvön a Démoni doboz írópárosa dolgozott, de az Insidious producerei is tutujgatták az alkotást. Korábban már mutattunk is egy előzetest, most a tovább mögött egy újabb trailer terül el. 

 

Címkék: előzetesek ouija

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr306727195

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Syracuse 2014.09.25. 10:23:34

Még ha 100 helyett 50 millió lenne...na de 5%-át költeni az eredeti tervezethez képest?

Csabi87 · http://talesfromtheblog.blog.hu 2014.09.25. 11:47:15

@Syracuse: Meglepő, de ilyen adatot találtam, érdekes. Mondjuk a stáblistát elnézve nem feltétlen. Az Universal meg óvatos. A Farkasember pénzügyi bukta volt és lehet, hogy tévedek, de az új Drakula filmjüktől se várok sokat, elvileg PG13-as besorolást kapott, ami azt jelenti, hogy matiné jellegű lesz... Mondjuk a Farkasmembert én pont bírtam, de sokan utálták.

Syracuse 2014.09.25. 20:32:39

@Csabi87: A Farkasember nekem is bejött, viszont ezek a teljesen átértelmezett vámpírtörténetek finoman fogalmazva nem a kedvenceim (egy-két humorosabb alkotástól eltekintve). Viszont a PG13 által sokkal szélesebb lett a Universal célközönsége, és a Twilighton, Teen Wolfon élvezkedő tini(lányo)k kedvence lesz. Az igazi értékeket hordozó (ha anyám ezt látná, azonnal szívrohamot kapna) filmek pedig maradnak alacsony költségvetésen.

süti beállítások módosítása