Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Annabelle - Készül a Démonok között spin-off

2014.01.16. 11:00 Csabi87

Azt már korábban jeleztük, hogy a Démonok köztben feltűnt gonosz baba Annabelle külön filmet kap, hiszen úgy ítélték meg szükség van rá. James Wan természetesen már hátat fordított a horror műfajnak, így a Démonok közt operatőri munkálataiért felelős John R. Leonetti mutathatja meg mit tud - ő egyébként már rendezett, például a Pillangóhatás 2. részét vagy a '97-es Mortal Kombat film folytatását. 

Wanékkal már korábban a Halálos hallgatáson is együtt dolgozott, de az Insidious 2. részét is fényképezte, jelenleg pedig a Sleepy Hollow sorozatban látott el hasonló feladatokat.

annabelle.jpg

A forgatókönyvet egyébként Gary Dauberman szállítja, aki korábban A dzsungel markában és A pók markában című igényesnek azért nem nevezhető filmek szkriptjét írta, na de majd most.

Két szereplő nevét is tudjuk már, egyrészt stílszerűen Annabelle Wallis, másrészt pedig Ward Horton, őket eddig többnyire sorozatokban láthattuk, kisebb epizódszerepekben. 

Így állunk tehát most Annabelle tekintetben.

Címkék: annabelle

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr885761008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása