Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Horrorfilmek 2013-ban #2

2013.01.03. 11:39 Csabi87

Folytassuk a sort, ugyanis két napja öt idén várható horrort már átnéztük, ez alkalommal pedig szintén 5 produkció kerül górcső alá.

Nem is húznám a dolgokat, inkább kattintsatok a továbbra.

6. Mama

A Guillermo del Toro nevével fémjelzett Mama azt hiszem sokak várási listájának az elején szerepel. Nincs ez másként nálunk sem, seggünk alatt tűpárnák hemzsegnek. Pláne, mert az előzetes is elég fasza volt. A sztori két örökbe fogadott kislányról szól, akik elég hosszú ideig élnek egy erdei kisviskóban kettecskén és meglehetősen vad leányzókká válnak. Az örökbe fogadó szülők pedig nem is igazán sejtik, hogy mennyire belenyúltak a kakába.

Bővebb infó itt!

Rendező: Andres Muschietti
Forgatókönyvírók: Andres Muschietti, Neil Cross, Barbara Muschietti
Szereplők: Jessica Chastain (Texas gyilkos földjén), Nikolaj Coster-Waldau (Nattens engel), Megan Charpentier (A kaptár: Megtorlás, Ördög bújt beléd)
Várható megjelenés: 2013. 01. 18. (USA)

mama.jpg
7. Carrie

Újabb remake a listán, ezúttal egy méltán népszerű Stephen King adaptáció kerül újból vászonra, még hozzá az 1976-os Carrie. Az ellenvélemények és az antidrukkerek száma igen magas, ellenben szerintem ez ne szegje kedvünket, hiszen King-film téren azért nem voltunk elkényeztetve az utóbbi időben és emiatt meg kell adnunk az esélyt a disznóvérben fürdőző leányzónak.
A dió kemény, de talán a készítőknek sikerül megtörniük.

Bővebb infók itt!

Rendező: Kimberly Peirce
Forgatókönyvíró: Roberto Aguierre-Sacasa
Szereplők: Chloe Grace Moretz (Éjsötét árnyak, Texas gyilkos földjén), Julianne Moore (Az ember gyermeke, Végső menedék), Judy Greer (Vérfarkas)
Várható megjelenés: 2013. 10. 18. (USA) - UPDATE - a márciusi bemutatott hátrébb tolták.

Carries-2013.jpg
8. Stoker

Az Old Boy-os Chan-wook Park Stoker című idei darabját azt hiszem szintén egész sokan várják, hiszen mégis csak egy igényes misztikus horrorra van kilátás, amelyben a drámai vonal is igen erősen képviselteti majd magát. A poszterek és az előzetesek sem voltak rosszak, a szereplő gárda is jónak tűnik, egyelőre tehát nincs okunk a pánikra. Reméljük ez majd a bemutató után is így marad.

Bővebb infók itt!

Rendező: Chan-wook Park (Old Boy, A bosszú ura)
Forgatókönyvíró: Wentworth Miller
Szereplők: Mia Wasikowska (A fenevad, I Love Sarah Jane), Nicole Kidman (Más világ), Matthew Goode
Várható megjelenés: 2013. 01. 20. (USA - Sundance Film Festival)

stoker.jpg
9. Dark Skies

Úgy tűnik a a 2013-as év fasza földönkívülis horrort is tartogat számunkra, amiből viszonylag hiány van. Mármint a klasszikus földönkívüliekre gondolok, űrhajóval, intelligensen meg a többi, nem a szörnyes változatokra. Előreláthatólag a Dark Skies majd megpróbálja betölteni ezt az űrt és szintén bizakodással állhatunk hozzá, hiszen egyelőre elég csábítónak tűnik a dolog.

Bővebb infók itt!

Rendező: Scott Charles Stewart (A pap - Háború a vámpírok ellen)
Forgatókönyvíró: Scott Charles Stewart (Légió)
Szereplők: Keri Russel (Rothenburg, Lottó), Josh Hamilton, Dakota Goyo
Várható megjelenés: 2013. 02. 22. (USA)

dark-skies.jpg
10. Jeepers Creepers 3.

Victor Salva Aki bújt, aki nem című filmjeit a horror kedvelők azt hiszem többnyire bírtuk, így hát az - hogy ha minden jól megy - idén trilógiává bővül a film, valószínűleg senki nem bánja. Sőt. Őszintén szólva elég sokat kellett így is várnunk, de reméljük megérte. Pontos megjelenésről egyelőre nem tudni, de a tervek szerint még az idei évben a rajongók elé vetik a folytatást.

Rendező: Victor Salva (Aki bújt, aki nem 1., 2.)
Forgatókönyvíró: Victor Salva (Aki bújt, aki nem 1., 2.)
Szereplők: Luke Edwards (Aki bújt, aki nem 2., Night of the Punks), Jonathan Breck (Aki bújt, aki nem 1., 2.), Marieh Delfino (Penance, Aki bújt, aki nem 2.)
Várható megjelenés: 2013

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr464988076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

koncerttahó 2013.01.03. 15:16:31

Annyira nem tudsz írni, szinte fáj olvasni.

Miumiu 2013.01.03. 15:30:57

Ezek közül elég sok felkerült az én "várós" listámra is :)

Csabi87 · http://talesfromtheblog.blog.hu 2013.01.03. 15:51:01

@koncerttahó: köszönöm a véleményed, mindig jó, ha egy tahó mondja meg a frankót :) Egyébként az egy dolog, hogy olvasni fáj... de megírni is fájt... ;)

judisz 2013.01.03. 18:09:57

Szerintem nem kell olvasni,ha annyira "fáj". Ezek közül a Stokert és a Mamát várom a legjobban,de a többi is elég jónak néz ki. Az Aki bújt,aki nem 3-ról nem is tudtam :D

2013.01.03. 18:11:29

@koncerttahó: Csabika most félreütött eccer-kéccer, de ha elolvasnád még néhány írását, akkor nem lenne szükség az építő jellegű kritikádra, ami rajtad kívül senkit sem érdekel.

stargatelost · https://twitter.com/stargatelost 2013.01.04. 11:14:29

Ezek közül is csont nélkül mindegyik várós. Külön öröm, hogy ennyi ismertebb színész fog horrorozni. Durva lesz ez a 2013 :)

süti beállítások módosítása