Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Under the Bed - poszter

2012.11.13. 12:34 Csabi87

Valamikor nem is olyan régen említettük már, hogy Steven C. Miller rendező bácsi újabban gőzerővel a munkába vetette magát. Tavaly a Scream of the Banshee című rettenetet sikerült összehoznia, viszont idén a The Aggression Scale-t láthattuk tőle, ami meg elég pöpecre sikerült.

A fiatalembernek idén még két filmjét nézhetjük majd, az egyik a Silent Night, Deadly Night remake-je, míg a másik az Under the Bed című horror.

Azt ugye mindannyian tudjuk, hogy a kis gyerekek ágyai alatt szörnyek élnek (bár én mindig jobban féltem az ajtó mögött álló fura árnyaktól, mivel, hogy kurvára nem fért volna be egy rém az ágyam alá, vagy ha mégis, akkor azt könnyen elpicsáztam volna). A szörny tehát ott van, de általában igyekszünk őt békén hagyni, igen ám, de az Under the Bed főhőse, a kis Neil, nem túl pacifista gyerek és úgy dönt megpróbál szembe szállni a szörnnyel, nem túl sikeresen, ugyanis egy kórházi kitérő lesz a jutalma. Visszatérve azonban azzal kell szembesülni, hogy a rémpofa még mindig az ágyak alatt kolbászol és ezúttal a kis öccsére feni a fogát. A srácok naná, hogy újra támadásba lendülnek, pedig a szörnynek eléggé éles körmei vannak.

under-the-bed-poster.jpg

Címkék: poszter upcomings under the bed

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr184904796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása