Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

The Day - újabb előzetes

2012.07.20. 18:27 Csabi87

Megérkezett a hivatalos mozi előzetes a The Day című poszt-apok thrillerhez és mit ne mondjak baromi jónak tűnik ez a film. A múltkori előzetes sem volt rossz, de ezúttal azért több mindent bevágtak nekünk és a CGI tüzet leszámítva ígéretesnek látszik Douglas Aarniokoski legújabb filmje, amely augusztus végén érkezik az Államokban.

A történet egyébként egy nagy világégést túlélő 5 emberről szól, akik különféle fegyverekkel felszerelkezve járják az országot és igyekeznek túlélni. Egyszer aztán egy védelmet ígérő házra bukkannak, amit nyomban be is vesznek, hiszen fáradtak, éhesek és kimerültek, az épületben pedig úgy érzik kielégíthetik az ezekkel kapcsolatos igényeiket.

Csak hogy tudtukon kívül csapdába sétálnak és egy talán végső küzdelemre kényszerülnek.

A szereplők között egyébként Shawn Ashmore (FrozenMother’s Day), Ashley Bell (Az utolsó ördögűzés), Michael Eklund (The Divide), Cory Hardrict (Gran Torino, Battle: Los Angeles), Dominic Monaghan (I Sell the Dead) és Shannyn Sossamon (Nem fogadott hívás) lesz ott.

Címkék: thriller előzetesek the day

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr34668032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása