Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Horrorhírek 2012. 01. 21.

2012.01.22. 18:27 Csabi87
  • James Wan (Fűrész, Insidious) új filmje 2013-ra várható és a The Conjuring címet viseli és egy természetfelettivel foglalkozó filmet kapunk, ami nyilván megint csak true sztori lesz, ezúttal a Perron családé, akik az 1970-es években éltek szellemekkel együtt. Két szereplőnk már van is Vera Farmiga (Az árva, Forráskód) és Patrick Wilson (Insidious, Cukorfalat) személyében.
     
  • Hétvégén meg volt az Underworld: Az ébredés amerikai bemutatója, a film egész jó visszhangot kapott. Aki olvas angolul annak érdekes lehet a horror-movies.ca vagy a fearnet.com kritikája. Itthon jövőhéten mutatják be a filmet.
     
  • Az Apollo 18-at forgatókönyvíróként jegyző Brian Miller és az American Horror Story egyik kreátora Ryan Murphy közösen dolgozik egy egyelőre cím nélküli horror-sci-fin, amit a Sony Pictures rendelt be.
     
  • Keresik Az utolsó ördögűzés 2. részének a rendezőjét, a pletykák szerint egyébként Ed Gaas-Donnelly (Small Town Murder Songs) a befutó. Az első rész 2010-ben egész szép adatokat ért el, a legnagyobb baj talán az volt, hogy PG-13-as besorolású volt. A 2. résznél viszont nem pöcsölnek, R-es besorolással készül (egyelőre legalábbis ezt mondják). A főszereplő Ashley Bell pedig visszatér, csak úgy, mint Eli Roth is, utóbbi ezúttal producerként. A film elvileg ősszel érkezik.
Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr473690934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása