Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

1997 hétvége a blogon!

2012.07.13. 11:00 Csabi87

Ismét tematikus hétvégét tartunk a blogon és ezúttal egy régebbi dolgot folytatunk, egész konkrétan tovább haladunk visszafelé az időben. Hogy pontosan mire is gondolok? Legutóbb április elején kapott efféle tematikát a hétvége, akkor három 1998-as filmet válogattam Nektek össze (Faculty - Az invázium, Kísérleti patkányok, John Carpenter - Vámpírok). Ezúttal pedig 1997 következik.

Ebben az évben az imdb tanúsága szerint (továbbra sem mondom, hogy ez megkérdőjelezhetetlen adat, de valószínűleg túlságosan nem áll messze az igazságtól) 114 olyan film készült, amelyben a horror elemek domináltak vagy legalábbis szerepet kaptak.

A legismertebb ebből az évből talán Paul W.S. Anderson Halálhajója volt, de a Sikoly is megkapta a folytatást, illetve  Kevin Williamson másik filmjét a Tudom, mit tettél tavaly nyáront is leforgatták. A kanadai Kocka nyitó része is ekkorra datálódik, de Guillermo del Toro Mimic-jéről sem szabad megfeledkeznünk. Ez alkalommal persze nem ezekből válogattam, bár 3 talán szintén meghatározó filmet sikerült összeszednem - bár talán az egyik darab kilóg a sorból - viszont a konkrét címeket egyelőre titokban tartanám.

Az ajánlók szokás szerint ezúttal is majd késő délután, kora este kerül sor.

Címkék: hétvége

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr14651403

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása