Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Újjászületés a Játsz/ma mintájára?

2016.07.13. 16:52 Csabi87

Karl Mueller rendező neve a Mr. Jones kapcsán lehet ismerős. Az volt az első rendezése és ugye ízlések meg pofonok, de szerintem elég gyengére sikerült. Viszont az úriemberről érdemes tudni, hogy a Hasadás című film forgatókönyvén is ügyködött, az pedig messze jobban sikerült alkotás. 

rebirth.png

Nos Mueller most újra támad, ez alkalommal egy a Játsz/mához elég hasonló filmmel rukkol elő.

Tényleg David Fincher kötelezőnek is bőven nevezhető alkotását idézi a Rebirth. Adott egy faszi, akinek olyan monoton az élete, hogy ahhoz képest a portugál-horvát EB meccs is egy akciódús focimérkőzés volt. Egy napon viszont az egyik cimborája beszervezi a Rebirth nevű játékba, hogy egy kicsit felpörögjenek a dolgok.

Idővel aztán kiderül, hogy itt szépen lassan főhősünk élete a tét.

Nem tudom, hogy Mueller tényleg Fincher-t próbálja, vagy egyáltalán akarta-e majmolni. Mindenesetre a Rebirth nem tűnik annyira borzalmasnak. Meglátjuk mi sülhet ki belőle, talán érdemes lehet észben tartani.

Címkék: rebirth

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr658885646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása