Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

TWD Maggie és a porcelán baba esete

2015.10.15. 12:15 Csabi87

Alapvetően nem vagyok oda a porcelán/műanyag/faragott tök babás filmekért, mert habár Chucky története jó volt, azóta sem igazán sikerült megismételni, a nagy ígéret Annabelle is inkább egy gyengén sikeredett produkció volt, mint sem ütős mozifilm - más kérdés, hogy mi lett volna, ha egy tehetséges rendező és egy ügyes forgatókönyvíró kezébe kerül a projekt.

theboybanner.png

Mindezek ellenére a The Walkind Dead-ben Maggie-t alakító Lauren Cohan új filmje, a The Boy (vagy ha úgy tetszik The Inhabitant) mégis csak ígéretesnek tűnik. Egyrészt a főszereplő asszonyság személye miatt, de azért Rupert Evans sem elhanyagolható, másrészt pedig azért, mert az előzetes mondjuk sok újat nem mutat, azért mégis hangulatos. Vagy csak azért gondolom ezt, mert Lauren Cohan jó csaj. 

A sztori szerint egy Greta nevű dadust alakít, aki örömmel vállal be egy angol falucskában lévő melót. Egy idős házaspár nyolc éves gyermekére kell vigyáznia. A feladat nem tűnik túl nagy ördöngösségnek, azonban, amikor hősnőnk egy érdekes listát kap, hogy mit csinálhat és mit nem csinálhat a gyerekkel, már furcsállja a dolgot, akkor viszont végképp leesik az álla, amikor kiderül, hogy egy porcelán babáról van szó.

A kis figura természetesen annak rendje és módja szerint önálló életét él és nagy kópé. A tényekhez hozzátartozik az is, hogy PG-13-as filmről van szó, tehát még csak egy egészséges fosatás sem feltétlen várható a végeredményben, de azért mi bizakodunk egy kicsit.

A rendezést egyébként az a William Brent Bell vezényelte, aki korábban A vérfarkast, Az ördög benned lakozik és a Stay Alive - Ezt éld túl! filmeket rendezte. 

Címkék: előzetesek the boy the inhabitant

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr377970281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása