Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Folytatást kap az Ouija

2015.08.16. 15:14 Csabi87

A tavalyi Hasbro, Universal Pictures, Blumhouse közösködés eredménye, az Ouija nem igazán alakított nagyot. A nézők nem voltak odáig a végeredménytől, ami ennek ellenére bőven behozta a kiadásokat, hiszen mindösszesen 5 millióból készítették el, végül pedig több mint 100 milliót kerestek vele az illetékesek.

ouija.jpg

Ez utóbbi pedig bőven elegendő ok volt arra, hogy a stúdiók elgondolkozzanak a folytatáson. Sőt a gondolatokat hamarosan tett is követi, hiszen 2016 októberében jöhet a második neki futás.

Teljesen elborzadni mondjuk talán nem kell, hiszen akad egy aprócska reménysugár. Az első részt dirigáló és ilyen poszton abszolút kezdőnek számító Stiles White helyét ugyanis a kicsit nevesebb Mike Flanagan veheti át. Flanagantől annak idején az Alagutat láthattuk, illetve nem rég az Oculust, szeptemberben pedig a Thomas Jane főszereplésével készült legújabb alkotása a Before I Wake is befut. 

Ami még biztos, hogy a főszerepben az Oculusban szintén érdekelt Annalise Basso tűnhet fel.

Címkék: ouija 2

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr527710578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása