Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Perlik Whedont a Ház az erdő mélyén miatt

2015.04.16. 17:46 Csabi87

Nem tudom mennyire lehet megélni abból, hogy ismert embereket perelsz be plágium gyanújával, de biztos van fantázia a dologban, hiszen azért hónapról hónapra találkozhatunk ilyen ügyekkel. Akár gondolhatunk a zenei világára, hiszen a szarrá játszott Pharrell Williams dalról, a Happy-ről is kiderült, hogy erősen hajaz egy korábbi másik nótára és még sorolhatnánk.

hazazerdomelyen.jpeg

Mostani példánk a film világából érkezett. Joss Whedon és Drew Goddard néhány éve elkészítette a szerintem egészen jól sikerült Ház az erdő mélyén című filmet, ami most szemet szúrt Peter Gallaghernek, aki azt állítja, hogy az ötlet pofátlan módon az ő könyvét másolja, ami The Little White Trip: A Night in the Pines címet viseli.

Három évnek kellett eltelnie, hogy Gallagher pereljen az orcátlanság miatt, pont akkor, amikor az író Goddard Daredevil sorozat elkezdett futni, meg érkezik Whedon új filmje is a Bosszúállók folytatása.

Kíváncsian várjuk, hogy mi lesz a vége.

Címkék: the cabin in the woods

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr237373888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása