Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Csak 2017-ben érkezik a mozikba King Kong

2014.12.15. 11:21 Csabi87

Az eredeti tervek szerint 2016 novemberében már szétcsapta volna a vásznakat kedvenc óriásmajmunk, King Kong, azonban a Legendary Pictures gondolt egyet és tolt a premierdátumon, így csak 2017. november 10-én jön a produkció, legalábbis a tengerentúli mozikba.

Hivatalosan mostantól Kong: Skull Island címen illik emlegetni a projektet, amely majd 3D-s és IMAX 3D-s vetítést is kap.

kingkongka.jpg

A sztori szerint néhány kutató majd betéved a titokzatos szigetre, ahol a majomkirály éli hétköznapjait, a találkozás pedig nyilvánvalóan nagy horderejű lesz.

A jelenlegi állás szerint Jordan Vogt-Roberts rendezheti a filmet, akitől A nyár királyait láthattuk. A forgatókönyv pedig John Gatins (Kényszerleszállás) és Max Borenstein (Godzilla) írásában készült. A főszerepet Tom Hiddleston kapja.

A készítők az eredeti film előtt is szeretnének tisztelegni, ezért egy új idővonalra helyezik majd a végeredményt, jelentsen ez bármit is.

Címkék: kong skull island

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr846984415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.12.15. 13:17:42

nembaj, csa legyen jó. nem az a hobbit féle jó hanem jó jó. ;)

süti beállítások módosítása