Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

2016-ban érkezhet a japán Godzilla

2014.12.08. 17:00 Csabi87

Godzilla a japán filmesek találmánya, 1954-ben pusztított először a vásznon, majd az elkövetkezendő években újból és újból visszatért a hatalmas gumiszörny, hogy egy idő után Japán védelmezőjévé lépjen elő.

godzilla-japan.jpg

Az amerikai gépezet először 1998-ban csapott le az ötletre, akkor Roland Emmerich rendezésében készülhetett el a film, ami nem hozta az elvárásokat, Hollywood pedig jó időre hátat is fordított a monstrumnak. Idén azonban Gareth Edwards vezényletével ismét vászonra cammogott az óriás hüllő, ez alkalommal már sokkal jobban az eredeti, japán film figyelembe vételével. A folytatásra 2018-ig várnunk kell, de ez nem jelenti azt, hogy addig nem kapunk újabb Godzilla-filmet.

A japán Godzillákat szállító Toho Company ugyanis újabb filmmel rukkolna elő.

Japánban legutóbb 2004-ben, az 50 éves évforduló alkalmából készült Godzilla film, az volt a Final Wars, az új változatot pedig 2016-ben szeretnék bemutatni, a forgatások pedig nyáron kezdődhetnének.

A munkálatok ennek ellenére még egészen az elején járnak, a producerek bevallása szerint ugyanis még nem tudni, hogy CGI-szörnyet küldenek csatába, vagy a régi hagyományoknak megfelelően egy gumiruhás ember játszhatja el Godzillát.

A tervek mondjuk úgy szólnak, hogy szeretnék legyűrni az Edwards-féle Godzillát.

Címkék: godzilla japan

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr266967665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása