Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szellemtámadás a sivatagban

2014.11.05. 08:04 Csabi87

Nils Timm kezdőfilmes, akinek idén mutatják be első egész estés alkotását az Echoes. A cím már önmagában nem tűnik túl eredetinek és igazából a történet sem az a fajta, amitől a földön köt ki az állunk, az előzetes viszont mindezek ellenére még egész szerethetőnek is nevezhető.

echoes-foto.jpg

A sztori egy írónőről szól, akinek borzalmas rémálmai vannak, majd miután pasijával egy elszigetelt sivatagi házba ruccannak ki, ezek a látomások felerősödnek és megjelenik a trailerben is felbukkanó kiszáradt sivatagi szellem, meg fekete szőnyegszerű valamik is előkerülnek, csak hogy még ijesztőbb legyen az egész.

A tovább mögötti pár percet egyébként tényleg érdemes lehet megnézni, akár még egy hatásos thriller is lehet a végeredmény, ami jó belépő lehet Nils Timmnek a nagyok közé, persze ne kiabáljuk el.

A főszerepben egyébként Billy Wirth (Az elveszett fiúk), Kate French (Chanelling) és Steven Brand (Hellraiser: Revelations, Ellen Rimbauer naplója) tűnik fel.

echoes-poszter.jpg

Címkék: előzetesek poszter echoes

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr666864031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása