Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Max Borenstein írja a Godzilla 2-t is

2014.09.22. 16:35 Csabi87

Csak 2018-ban érkezhet a második számú Godzilla-film, amit szintén Gareth Edwards vezényelhet majd le, a napokban pedig az is kiderült, hogy a forgatókönyvírói fronton sem történik változás.

Ennek értelmében továbbra is Max Borenstein körmölheti a szkriptet. A Godzilla óta az ő kezei közül került ki A hetedik fiú, valamint a Skull Island című King Kong-film is az övé, az majd 2016-ban futhat be.

Címkék: godzilla 2

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr286721517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csabi87 · http://talesfromtheblog.blog.hu 2014.09.24. 09:13:44

@doggfather: igen :) mondjuk számomra kicsit érthetetlen, hogy miért utálják sokan az új Godzillát. Nyilván ízlések és pofonok és tudom, hogy a felvezetés is hosszú volt. De az eredeti filmekhez sokkal hűebb az egész, illetve egészében is komolyabb, mint a néha kicsit családi matinéa Emmerich-féle Godzilla. Ráadásul a Emmerich ha jól emlékszem annak idején olyat is nyilatkozott, hogy nem szereti az eredeti Godzilla-filmeket... hogy lehet ilyen rendezőnek adni egy remake-et?!

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.09.24. 13:04:03

@Csabi87: én azt a verziót is csípem, igaz köze sincs az origihez, de akkor is.

süti beállítások módosítása