Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Újabb előzetes Az ismeretlen Drakulához

2014.09.02. 22:03 Csabi87

Nem fogok Neked hazudni. Szerintem Az ismeretlen Drakula egy szar lesz. Nyilván egy látványos popcorn mozira számíthatunk, amelyben lesz hííí, meg lesz hááá és denevér sereggé alakuló főhős, akik végigsöpör a katonákon, meg lobogós piros köpeny és Luke Evans, aki sokszor és sok helyen alakított már patentül - az egyik kedvencem tőle a No One Lives.

DraculaUntold.jpg

Mindezek ellenére viszont buktaszagot érzek szegény Universal részéről. Igaz a Farkasember filmjük is sokak szerint szar volt, pedig kifejezetten tetszett, no majd meglátjuk, hogy a Drakula újraélesztési kísérletük mennyire lesz fasza.

A 100 milliós projekt élén egyébként a tök ismeretlen Gary Shore ülhetett, aki most vagy nagyon előkelő helyet harcolhat ki magának hálvúdban, vagy igényesen arcra esik.

Az előzetes egyébként nem rossz és nyilván übereli az Alkonyat-féle "vámpírkodás", viszont inkább egy mainstreambe hajló bohóckodás lehet ez, amiért nem lehet bántani az Universalt, hiszen ők is pénzből élnek.

A hazai mozikban egyébként október 23-án kezdik vetíteni a filmet, itt egy szinkronos előzetest is találsz.

UPDATE: Az előzetest időközben törölték.

Címkék: előzetesek dracula untold

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr666660515

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása