Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Bőrpofa újra támad

2014.08.17. 21:28 Csabi87

Emlékszel még A texasi láncfűrészes: Az örökségre? Nem? Nem is csoda, mert az egyébként gyengébb részeket is megért széria igazi arcon köpése volt, kár is szépíteni. A rajongók többsége így vélekedett, a 10 milliós büdzsével szemben viszont világszerte még így is 47 millió dollárt termelt ki a film, így igazából nagy panaszra senkinek nem lehetett oka, ráadásul Alexandra Daddario feltűnése akárhogy is nézzük üde színfoltnak számított.

A csorbát a stúdió viszont javítani szeretné, ezért felkérték Seth M. Sherwood urat egy következő Bőrpofa film forgatókönyvének megírására. A projekt eddig egyszerűen a Leatherface címet viseli, hiszen mit kell azt cifrázni, és ha minden igaz egy eredettörténet lesz és azt beszélik, hogy az 1974-es eredeti prequelje lehet.

Egyelőre ennyit tudni, aztán majd alakul ez.

leatherface.jpg

Címkék: leatherface

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr646612273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása