Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Maci Laci bedurvul

2014.08.04. 19:36 Csabi87

Tedd fel a kezed, ha szereted az állatos horrorfilmeket, majd jegyezd fel valahova a Grizzly című filmet, ugyanis ez akár még jó is lehet.

A németeknél elvileg már DVD-n is bemutatták, viszont a tengerentúlon még csak érkezik, azt sem feltétlen tudni, hogy mikor. A történet nem lesz túl bonyolult, két testvér és a csajaik túrázgatni indulnak a vadonba, ahol aztán belefutnak egy jó pofa grizzly mackóba, aki szanaszét akarja őket szedni.

A medve nem játék, ezt tudjuk, most pedig tanúbizonyságot is nyer a dolog, egyelőre előzetes formájában. 

A rendezést egyébként David Hackl dirigálta, akinek a nevéhez korábbról a Fűrész 5. része fűződik, de a franchise néhány korábbi részén is dolgozott. A forgatókönyvet Guy Moshe és J.R. Reher írták, akik nem feltétlen tartoznak az ismertebb nevek közé, de majd most.

macko.jpg

A szereplők között azonban akadnak ismerős arcok, hiszen láthatjuk majd Thomas Jane-t, de feltűnik Billy Bob Thornton is. A 14 éves mackó szerepében pedig Bart lesz látható, akit annak idején a Dr. Doolittle 2. részében is láthattunk, de ott volt A gondozoo-ban, sőt a Trónok harcában is felbukkant. Már-már Micimackói magasságokban és népszerűségnek örvendhet.

A tovább mögötti előzetest érdemes csekkolni, sok medve nincs benne, de egész korrektnek tűnik.

Címkék: előzetesek grizzly

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr336573583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Andie 2014.08.05. 09:09:23

Volt gyerekkoromban egy grizlis film, az első VHS filmek között volt amit megnéztünk Apámmal... IMDB-n egy 1976ost találtam, talán az lehetett?
1 jelenet megmaradt bennem, hogy leütötte a csajt, eltemette az avar alá, az meg mikor magához tért, önkívületbe került, hogy életbe maradt. Mászott ki az avar alól, és ott állt felette a maci :)
Szóval ha ennek a koppintása, akkor jó lesz, mert az tök izgi film volt.

OFF: akkortájt volt egy vaddisznós film is, azóta félek a vaddisznóktól... :-/

Csabi87 · http://talesfromtheblog.blog.hu 2014.08.05. 19:53:33

@Andie: Sajnos az a mackós film nem ismerős, sőt viszonylag kevés mackós horror rémlik, ez viszont egész ígéretesnek tűnik, meg azért akadnak benne olyan színészek, akik nem adják minden szarhoz a nevüket, vagy legalábbis eddig, hátha nem most kezdik el :D

Dzsézön 2014.08.10. 14:08:30

@Andie: Igen az lesz az. Grizzly 1976

Der Böse 2014.08.15. 11:50:10

A '76-os film végén úgy nyírják ki a medvét, hogy egy csávó szétlövi 5 méterről egy bazooka-val :'D

süti beállítások módosítása