Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Scott Derricksonnak nincsenek határai

2014.06.20. 17:53 Csabi87

A Távozz tőlem, Sátán!, a Sinister és az Ördögűzés Emily Rose üdvéért rendezője Scott Derrickson nem tervezi, hogy az utóbbi években neki áll pihenni. A direktor megkapta a Doctor Strange rendezésének jogát, sőt a Two Eyes Staring című horror is ott figyel a naptárban, egy interjúból pedig kiderült, hogy egy másik produkció is terítéken van.

Derrickson Robert Cargillal dolgozik majd közösen, pont mint a Sinister esetében, és egy Outer Limits (Végtelen határok) epizódot szeretnének filmre vinni. A sorozatról azt kell tudni, hogy annak idején 1963 és 1965 között megélt két évadot, majd a '90-es években ismét elővették és 7 évadon keresztül szórakoztatták és rémisztgették benne a közönséget.

Az urak a Demon with a Glass Hand című epizódot szeretnék feldolgozni, amelynek főhőse egy fickó, aki egy nap arra ébred, hogy alig emlékszik bármire is az életéből, ráadásul földönkívüli idegenek is üldözik őt.

Az azért fontos tudni, hogy eleddig csak írásról van szó, hogy mikor lesz ebből valami és ki ülhet a rendezői székben azt nem tudni.

derrickson.jpg

Címkék: outer limits

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr106390173

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása