Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Mégsem lesz idén több Paranormal Activity

2014.06.19. 10:29 Csabi87

Rohadékság, de az utóbbi idők egyik legjobb hírét szellőztette meg a Hollywood Reporter, ugyanis tudni vélik, hogy idén mégsem kerül a mozikba a Paranormal Activity 5. része. Sőt, az egész projektet áttolták 2016-ra.

Az okokról mondjuk nincs hír, hiszen valahol érdekes, ugyanis minőségben részről-részre hanyatlás tapasztalható - és eleve az indulási szint is alacsony volt - viszont a pénzügyi részleg örülhet. A legutóbbi rész legyen bármennyire szar az 5 milliós készítési költséget megtízszerezte és ez az adat csak az Államokra értendő.

Aztán nem szabad megfeledkezünk az év elején érkezett Paranormal Activity: The Marked Ones-ra, amit kifejezetten a latino közönségnek szállított a stúdió, ezzel is 30 millió feletti bevételt könyvelhettek el - a rend és megnyugtatás kedvéért jelezném, hogy ez is szar volt.

A Paramount most azonban megálljt parancsolt és az idén őszre ígért 5 rész majd csak valamiko 2016-ban kerülhet a mozikba. 

A rendezést egyébként Gregory Plotkin vezényelheti, aki ilyet még nem csinált, de dolgozott korábban a Véres virágokon, a Beavatáson vagy éppen a Törésen.

Kae Featherston pedig szereplőként úgy tűnik ismét visszatérhet.

Paranormal_Activity_3.jpg

Címkék: paranormal activity 5

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr826382021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása