Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Zombi focisták? A franciák nem szaroznak!

2014.02.18. 19:19 Csabi87

Legutóbb talán a A horda című francia film foglalkozott a zombikkal, viszont idén hasonló témakörrel jelentkeznek az országból, ahol a csigák komoly veszélynek vannak kitéve.

goal-of-the-dead-poster.jpg

A Goal of the Dead már a címében sokat elárul és nem is meglepő, hogy a történet a francia olimpiai labdarúgó válogatott körül játszódik. A csapat egy északi kis városba utazik, ahol a meccs közben elszabadul a pokol és a játékosok, a bírók meg a nézők egy része is zombivá válik.

Idén foci vébé is lesz - igaz a braziloknál - de az időzítés jó lehet és az előzetest elnézve ez eddig egészen jónak tűnik. Ne hagyd ki a trailert - sajnos francia nyelvű -, inkább lesd meg a tovább mögött.

Címkék: előzetesek poszter goal of the dead

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr815821328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tetsu 2014.02.19. 08:33:01

Klassz. Már nem lepődöm meg semmin a zombihódok után.Már csak az hiányzik, hogy vmi politikai naggyűlésen váljon mindenki zombivá. Vagy ez már volt???

Csabi87 · http://talesfromtheblog.blog.hu 2014.02.19. 10:56:02

@Tetsu: Nem támadnak emberre, de ott is akad pont elég agyhalott....

süti beállítások módosítása