Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Mit nézzünk ma a TV-ben?

2013.11.16. 08:58 Csabi87

Emlékeztek még a Horror a TV-ben rovatunkra? Nos ezt szeretnénk kicsit feléleszteni, egyelőre napi bontásban. A korábbihoz képest egy kicsit szerényebb felhozatallal készülünk, hiszen csak a javát válogatjuk össze, illetve azokat a filmeket, amelyek emberi időpontokban kezdődnek.

Mára három darab produkcióra hívnánk fel a figyelmeteket.

Végső állomás 3. - 21:00 - Viasat 3

Így hirtelenjében bele kellett olvasnom a szinopszisba, hogy eszembe jusson melyik is a 3. rész. Az első jó volt, a második ha lehet még jobb, aztán azért szolidabban kezdett teljesíteni a franchise. A hullámvasutas epizóddal állunk szembe, ami talán tényleg gyengébb a korábbiaknál, viszont pofátlanság volna rossznak nevezni a James Wong rendezésében készült 3. részt - már csak azért is, mert Wong vezényelte az első felvonást is. Mindezek mellett pedig Mary Elizabeth Winstead nevét sem hagyhatjuk ki, őt azért lehet szeretni.

A maradék két film a tovább mögött található.

final-destination-3.jpg

Halálosztó - 22:00 Viasat 6

A Viasatot szeretjük, mert szerencsére figyelnek ránk horrorrajongókra, de emellett az is tény, hogy előszeretettel nyúlnak pár havonta ugyanahhoz a darabhoz. A Halálosztóval sincs ez másként, legalább negyedévente megjelenik a kínálatba, és habár simán újra nézős filmről beszélhetünk, azért ez mégis csak túlzás. Robert Kurtzman 1997-es alkotása azonban több okból is nézős lehet az újoncok számára. Egyrészt véres és remek effektekkel telezsúfolt alkotás, amellett pedig négy név is gondoskodik arról, hogy a horror szerető közönség felkapja a fejét: Robert Englund, Tony Todd, Kane Hodder és Andrew Divoff. A Halálosztóról itt írtunk.

wishmaster.jpg

John a végén padlót fog - 22:35 Cinemax 2

A Cinemax mondjuk nem feltétlen a mindenki otthonában elérhet portéka, ellenben ha mégis, akkor érdemes próbát tenni Don Coscarelli filmjével. Az úriember nevét az Agyrém filmekkel köthetjük össze és rendező ebben a filmben sem hazudtolja meg magát. Horrornak nevezni persze kicsit túlzás ezt az alkotást, hiszen inkább egy mókás fantasy néhány horrorelemmel, de ha valaki szereti az efféle mixeket, akkor kár volna kihagyni. Az ajánlókért ide kell kattintani.

Mára tehát ennyi az annyi. Jó szórakozást és kellemes borzongást a filmekhez.

John-Dies-at-the-End.jpg

Címkék: tv műsor

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr825636131

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása