Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Horrorfilmek 2013-ban #1

2013.01.01. 13:14 Csabi87

Ahogy tettük azt tavaly is, most is vetünk egy kósza kis pillantást az idén várható horrorfilmek sorára, hiszen ez alkalommal is bőven örülhetünk vérben, szörnyekben és félelmetes pillanatokban gazdag produkcióknak.

A lista természetesen a teljesség igénye nélkül készült, bár igyekeztünk a 2013-as év első felében érkező alkotásokat összeszedni.

A mai posztban 5 film kerül szóba, legközelebb pedig folytatjuk a menetelést. Katt a továbbra is kezdjük is el a sort.

1. Warm Bodies

A szerelmes zombis filmről már tettünk említést a blogon és az a helyzet, hogy eddig abszolút pozitív irányba billen a mérleg, mivel az előzetes vicces volt és a zombik mellett a humor kap nagy szerepet, a romantika, ha minden igaz elenyésző lesz. Szégyen, nem szégyen én várom azt a filmet és kíváncsi vagyok arra, hogy mi sül ki belőle. Remélhetőleg legalább egy közepesnél picit jobb zombivígjátékot kapunk.

Bővebb infók itt!

Rendező: Jonathan Levine
Forgatókönyvíró: Isaac Marion regénye alapján Jonathan Levine
Főszereplők: Nicholas Hoult, Teresa Palmer (Wolf Creek, Átok 2.), John Malkovich (A vámpír árnyéka)
Várható megjelenés: 2013. 02. 01. (USA)

warm-bodies.jpg
2. Z világháború

Akció, dráma, horror, zombikkal meg Brad Pittel, itthon is felvett jelenetekkel és minden hű de fasza lesz. Körülbelül így lehetne összefoglalni a Z világháborút és több karaktert kár is rá fecserélni, mert mindenki pontosan tudja miről van szó. A tervekben még tavaly ilyenkor egy 2012-es évvégi megjelenés szerepelt, ebből aztán 2013 nyara lett, de sebaj az előzetes egyelőre kecsegtető.

Bővebb infók itt!

Rendező: Marc Forster
Forgatókönyvírók: Max Brooks regénye alapján Damon Lindelof (Prometheus), Matthew Michael Carnahan
Főszereplők: Brad Pitt (Az ördög maga), Mireille Enos (The Killing), David Morse (Halálsoron, Disturbia)
Várható megjelenés: 2013. 06. 27. (Magyarország)

World-War-Z.jpg
3. Texas Chainsaw Massacre 3D

Bőrpofa is újból tiszteletét teszi a mozivásznon, ez alkalommal 3D-ben, szóval senki ne üljön az első sorokba, mert elkapja a láncfűrész. Őszintén szólva kétkedve állok a történések előtt, mivel erősen "pénz-kell" szaga van a dolognak és az eddig látott képsorok sem voltak feltétlen meggyőzőek. Mindenesetre a rajongók biztos várják és sokaknak tetszeni is fog. Na meg inkább ez, mint egy újabb Paranormal Activity. Muhahaha.

Bővebb infók itt!

Rendező: John Luessenhop
Forgatókönyvírók: Adam Marcus (Jason Goes to Hell: The Final Friday), Debra Sullivan (I Walked with a Zombie), Kirsten Elms (Backmask)
Főszereplők: Alexandra Daddario (Bereavement), Tania Raymonde (Chillerama, Death Valley), Scott Eastwood
Várható megjelenés: 2013. 01. 04. (USA)

Texas-Chainsaw-3D.jpg
4. Boszorkányvadászok

A Boszorkányvadászok lényegében csak a mihez tartás véget van itt a listán, hiszen párszor már írtunk róla, akkor meg miért ne? Ellenben fontos tudni, hogy inkább egy fantasy akciófilm lesz ez, mint horror, az előzetesek pedig pontosan ezt támasztják alá. A történet a már felnőtt Jancsi és Juliska kalandjait mutatja be, boszorkányokra és fura lényekre vadásznak bőrszerkóban - mert az jól állt Kate Beckinsale-nek is - meg annyira látványosan, hogy valószínűleg odafosunk a moziszékekbe (persze azért igyekezzünk visszatartani). Mondjuk a rendező miatt azért valószínűleg megnézem mi sül ki ebből.

Bővebb infók itt!

Rendező: Tommy Wirkola (Náci zombik)
Forgatókönyvírók: Tommy Wirkola (Náci zombik), Dante Harper
Főszereplők: Jeremy Renner (Kannibál, 28 héttel később), Gemma Arterton, Peter Stormare (2001 Maniacs, Dylan Dog: Dead of Night)
Várható megjelenés: 2013. 02. 07. (Magyarország)

Hansel-and-Gretel-Witch-Hunters.png
5. Evil Dead

Személy szerint én az Evil Dead remake-re vagyok a legkíváncsibb és izgatottan várom a májusi bemutatót. A technika sokat fejlődött így azt gondolom nem gond az, hogy megpróbálják ezt újra elmesélni nekünk, viszont ugye klasszikusoz nyúlni meglehetősen kényes kérdés és nem mindig sikerül jól. Olykor viszont igen, reméljük ezúttal utóbbi dolog történik majd meg és egy igazán véres és szórakoztató produkciót kapunk. Az esély meg van rá, hiszen Sam Raimi, azért folyamatosan rajtatta tartotta a szemét a remake-en.

Bővebb infók itt!

Rendező: Fede Alvarez
Forgatókönyvírók: Sam Raimi 1981-es forgatókönyve alapján Fede Alvarez, Diablo Cody (Ördög bújt beléd), Rodo Sayagues Mendez
Főszereplők: Jane Levy, Shiloh Fernandez (A gyilkos bennünk, Deadgirl), Jessica Lucas (Cloverfield, Gyilkos tréfa)
Várható megjelenés: 2013. 05. 09. (Magyarország)

evil-dead-2013.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr504988039

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

stargatelost · https://twitter.com/stargatelost 2013.01.02. 11:00:09

Ha ezért volt ilyen gány 2012, hogy ennyi jó cucc jöjjön idén, akkor valamennyire meg van bocsájtva :D Mind nagyon várós!

süti beállítások módosítása