Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Rise of the Zombies - előzetes

Az Asylum újra alkot

2012.10.28. 16:06 Csabi87

Rise-of-the-Zombies-kep.jpgÚgy látszik az Asylum kis csapata továbbra is lát fantáziát a zombis filmekben, ami persze egyáltalán nem hülyeség a részükről, sőt, ha valamihez ahhoz értenek, hogy mikor éppen mit (kit?!) illik meglovagolni.

Tavaly ugye már volt egy hasonló próbálkozás, amelynek az előzetese jó volt, de maga a film meglehetősen gyengére sikerült, de talán nem kell kertelni és kimondhatjuk, hogy szar lett.

A helyzet most is hasonlónak tűnik, ugyanis a trailer tűrhető, viszont már felhívnám a figyelmet arra, hogy a rendezői széket ezúttal is Nick Lyon foglalta el, csak úgy mint a Zombie Apocalypse esetében, tehát az hiszem ezen a ponton be is skatulyázhatjuk a produkciót. 

A történet egyébként néhány túlélőről szól, akik a zombi apokalipszist követően arra a szigetre menekülnek, ahol az Alcatraz börtön is található. Igen ám, csak hogy a zombik oda is eljutnak, onnan pedig már nincs menekvés, fel kell venni a kesztyűt és harcolni kell.

Egyébként Ti is úgy látjátok mintha Danny Trejo is feltűnne az előzetesben? A stáb listán nem találtam rá utaló jelet, de 0:41-nél nagyon hasonlít rá a bácsi. Mondjuk ezen meglepődni nem kell, a tavalyi baromságban Ving Rhames is szerepet vállalt, remélem azóta is csuklik.

Címkék: előzetesek zombi asylum upcomings rise of the zombies

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr194874063

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása