Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Blessid - poszter és előzetes

Komor hangulatú, véres dráma a láthatáron

2012.10.21. 14:44 Csabi87

Rob Fitz nem tartozik a legismertebb filmesek közé, nagy filmje eddig mindösszesen egy volt a God of Vampires, 2010-ben, egyébként pedig sminkesként dolgozott jó néhány filmen, bár többnyire vígjátékokon (pölö Ted), illetve az Inkubus-t, mint horror azért kiemelhetjük.

Az úriember viszont idén, újra rendezésre adta a fejét, a film a Blessid címet viseli és jövőévben érkezik.

A történetünk főhőse Sarah Duncliffe lesz, egy állapotos asszony, aki egy olyan emberhez ment hozzá, akit nem szeret igazán, de talán ezzel a házassággal próbált megszabadulni ex-pasijától, aki meg folyamatosan zaklatta/zaklatja, ha pedig ennyi nem volna elég a rossz dolgokból, akkor adott egy halott lány is, aki feldagadt, kékes arcával és bánatos szemeivel kísérti hősnőnket.

Egy nap aztán Sarah balesetet szenved, az orvos előírása szerint pedig ágyban kell maradnia és ekkor figyel fel az új szomszédra, egy idősebb emberre, aki picit ijesztően néz ki és ezentúl néha-néha még Sarahék udvarába is belopódzik, hogy gyomokat lopjon onnét. A nő persze kíváncsi lesz a rejtélyes úrra, ezért alkalomadtán ő is átszökik a tag kertjébe, viszont egy véletlen folytán csapdába esik az ott található üvegházban, ahonnét szabadulás közben "sikeresen" megvágja magát és elájul. Amikor felébred kiderül, hogy a szomszédja valami különleges gyógykenőccsel igyekezett enyhíteni a fájdalmait és jó pofa módon a kórházba is elszállította és nem is kell több ennél ahhoz, hogy karaktereink között barátság szövődjön. Igen ám, csak hogy mindezektől függetlenül az úri ember titkai továbbra is titkok... persze nem sokáig.

A szinopszis picit megfoghatatlan, ám de teaser előzetest tessék csekkolni, mert nagyon jól néz ki, a tovább mögött találjátok.

blessid-poster.jpg

Címkék: előzetesek poszter upcomings blessid

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr364859369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása