Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Puppet Master X: Axis Rising - poszter és előzetes

A gyilkos bábok ismét visszatérnek

2012.09.30. 14:46 Csabi87

A gonosz kis gyilkos bábok először 1989-ben VHS kazettán próbálták a frászt hozni a közönségre. Átütő sikerről talán nem beszélhetünk, de a nézők egy része megszerette a produkciót, sőt pénzügyileg sem teljesített olyan rosszul a dolog, hiszen megannyi folytatás született már, a legutóbbi például 2010-ben Puppet Master: Axis of Evil címen, amelyben kedvenc bábjaink a nácikkal kerültek kapcsolatba.

Idén pedig érkezik a folytatás, a Puppet Master X: Axis Rising. Gyilkos bábjaink ezúttal ismét a nácik kezébe kerülnek majd, akik egy őrült tudóssal az élen szeretnék elkészíteni a saját náci bábjaikat, ám a képbe amerika is bekapcsolódik, hogy néhány fiatallal az élen rendet tegyen.

Érdekesség lehet a stáblistával kapcsolatban, hogy a rendezői székben Charles Band terpeszkedett, akinek az első rész ötletét köszönhetjük, illetve 2002-ben is rendezett egy részt, valamin előszeretettel készít hasonló jellegű horrorokat, például a Doll Graveyard, de a The Gingerdead Man is a nevéhez köthető.

Puppet-Master-X-Axis-Rising-Poster.jpg

Címkék: előzetesek poszter upcomings puppet master x

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr874811142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása