Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hold Your Breath - előzetes

Az Asylum moziba megy

2012.08.29. 13:28 Csabi87

A zs-horror gyártás koronázatlan királyának számító Asylum csapatát lehet fikázni és lehet utálni, a számok mellettük szólnak és azt hiszem néhány rajongója is van ennek a kis cégnek. Például én.

Ezért is várom nagyon a soron következő produkciójukat, amellyel nem csak a DVD polcokat szeretnék ostrom alá venni, hanem a moziba is megpróbálják vele betenni a lábukat. A produkció a Hold Your Breath címet viseli és pár kirándulni induló fiatalról szól, akik közül az egyik srácot egy régi temető mellett elhaladva megszállja egy sorozatgyilkos szelleme, mivel szart a legendára és a sírkert mellett elhaladva nem tartotta vissza a lélegzetét.

A gonosz lélek csak hamar átveszi az irányítást a test felett és véres csinnadrattába kezd, ha pedig ez nem volna elég az is kiderül, hogy szellemünk képes egyik emberből a másikba "ugrálni".

A produkció húzóneve valószínűleg Katrina Bowden lesz, akit jó néhány horrorban láthattunk már, most pedig úgy döntött, hogy Asylum-filmhez is adja a nevét - ez szerintem azért bizakodásra adhat okot, hiszen nem szerepelt ő eddig olyan sok szarban. 

Az előzetest elnézve pedig tovább nőhet bennünk a harci kedv, hiszen szerintem egész jól néz ki - más kérdés persze, hogy a Zombie Apocalypse esetében is jól nézett ki és Ving Rhames személyében ott is volt nagy név.

Címkék: előzetesek asylum upcomings hold your breath

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr114737005

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása