Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

The Quiet Ones - a kulisszák mögött

Az első videó a Hammer Films új produkciójából

2012.08.28. 12:08 Csabi87

Áprilisban már beszámoltunk arról, hogy A fekete ruhás nőt is jegyző Hammes Films egy újabb horror/thriller beütésű produkción ügyködik, amely a The Quiet Ones címet viseli.  

Maga a film egy professzorról szól majd, aki tanulói segítségével tulajdonképpen "elkészít" egy szellemet az emberek negatív energiáiból. A történet állítólag igaz eseményeken alapszik, még hozzá egy a '70-es években lezajlott kanadai történéseken.

Ami már biztos, hogy a rendezést John Pogue vezényli, akinek a Koponyák trilógiát, illetve a Karantén 2. részét köszönhetjük. A forgatókönyvet Tom de Ville írta, akinek ez lesz az első komolyabb filmje, bár tudni kell, hogy 2000-ben dolgozott már íróként az Urban Gothic című horrorsorozaton. Sőt a vezető operatőr a kis videó tanúsága szerint Mátyás Erdély lesz.

A szereplőkközül egyelőre egy név tűnik biztosnak, még hozzá Jared Harris-é, aki a professzort fogja alakítani. Harris neve és arca egyébként a Mad Men című sorozatból,A rejtélyből, de a 2010-es Carpenter-féle The WardbólA kaptár 2. részéből, de akár aSzületett gyilkosokból is ismerős lehet.

Címkék: videó angol upcomings the quiet ones

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr74735071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása