Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Piranhaconda poszter

2012.05.08. 12:53 Csabi87

A SyFy egyik új dobása lesz a Piranhaconda elnevezésű, már a címében is ínyencségnek tűnő darab, amelyet a csatorna majd június 16-án mutat be.

A filmet Jim Wynorski (Camel Spiders) rendezte, míg a valószínűleg a hihetetlenség (vagy hiteltelenség?!) határait súroló forgatókönyvet Mike MacLean írta, akit nem kell féltenünk, hiszen a korábbi SyFy trash a Sharktopus is az ő fejéből pattant ki, de a szintén zseniálisnak nevezhető Dinocroc vs. Supergator is az ő munkája, újabban pedig az Attack of the 50ft Cheerleader várható MacLeantől, bár utóbbiról érdemes tudni, hogy inkább a vígjáték kategóriában indul.

Visszatérve a Piranhaconda stáblistájára, mindenképpen említenék pár színészt, így nem mehetünk el Michael Madsen (The Portal, Kill Bill 1., 2.) neve mellett sem, aki elképesztő, hogy mennyire képes leadni (jó én nem tartom őt különösebben nagy színésznek, de hát basszus, mi lesz a következő, pornózni fog?). Rajta kívül egyébként Rachel Hunter (Pendulum, Két gyilkos, egy áldozat), Shandi Finnessey (Sharktopus) és Teri Ivens (All My Children) is látható lesz.

És akkor az elmaradhatatlan poszter:

Címkék: amerikai upcomings piranhaconda

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr624494256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása