Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Horror hírek - 2012. 05. 05.

2012.05.05. 16:50 Csabi87
  • Készülget a The Dead 2. részének forgatókönyve, bár részleteket egyelőre nem tudni, de az első részt is jegyző Ford testvérek munkába álltak és toldozgatják az eddig leírtakat. A tervek szerint sokkal menőbb résszel nézhetünk majd szembe, ami mondjuk nem is lenne túl nagy baj, hiszen az első rész ugyan egynek elment, de koránt sem durrant nagyot.
     
  • Az Universal Pictures készít egy Van Helsing rebootot, a hírek szerint Tom Cruiset is beveszik a buliba.
     
  • Cortney Palm (The Woodland Haunting 2, Sushi Girl) is ott lesz a Silent Night, Deadly Night remake-ben, amely egyébként a Silent Night címet viseli majd.
     
  • E hónapban már elkezdik forgatni a Machete következő részét a Machete Killst Texasban. Friss hír, hogy Michelle Rodriguez is feltűnik majd a produkcióban. Sőt Demián Bichir mexikói színész is tárgyalgat a készítőkkel, illetve Amber Heard (Zombieland) is tiszteletét teszi, csak úgy, mint Mel Gibson.
Címkék: hírek night machete van helsing silent night deadly the dead 2

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr24489244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása