Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Az első kép az utca végi házból

2012.03.24. 13:47 Csabi87

Év elején még arról írtam, hogy a House at the End of the Street című PG-13-as besorolású thriller áprilisban érkezik, nos ebből nem lesz semmi, ellenben talán szeptemberre elképzelhető, hogy megvalósul a bemutató.

A sztori egy anyuciról meg a kis lányáról szól - mondjuk nem annyira kicsi az a lány -, akik egy új házba költöznek, viszont csak hamar rájönnek, hogy a szomszédban korábban kettős gyilkosság történt, sőt a leányzó össze is haverkodik a mészárlás egyik túlélőjével, egy sráccal.

A filmet Mark Tonderai (Hush) rendezi, míg a forgatókönyvet David Loucka (Álmok otthona) jegyzi, a főbb szerepekben pedig Jennifer Lawrence (Devil You Know), Elisabeth Shue (Árnyék nélkül, Bújócska), Max Thieriot (Vedd a lelkem!), Gil Bellows (Goblin) lesz látható.

Végül pedig itt az első kép, amelyen Jennifer Lawrence vesz észre valamit a sarokban. Nyilván egy pókot.

Címkék: kép upcomings house at the end of the street

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr424336838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása