Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Pár kép a Strippers vs. Werewolves-ból

2012.03.07. 12:32 Csabi87

Ismét felkerült a netre pár kép a Strippers vs. Werewolves című, hamarosan látható angol horrorvígjátékból. 

A történetet azt hiszem könnyen kitalálhatjátok, adott egy sztriptíz bár, ahol pár kuncsaft a telihold miatt vérfarkassá változik, a lányok pedig elsőre egy picit megszeppennek, de aztán felveszik a harcot a lények ellen.

A filmet Jonathan Gelndening rendezte, akitől a 13Hrs című filmet láthattuk már, illetve készül a Night Wolf című legújabb darabja is Gemma Atkinsonnal a főszerepben.
A forgatókönyvet Pat Higgins és Phillip Barron jegyzi, előbbitől a Hellbrideot és a Killerkillert láthattuk, míg utóbbi a The Wrong Door című szigetországbeli BBC szitkomot írta.

A főbb szerepekben pedig Robert Englund (Rémálom az Elm utcában sorozat), Steven Berkoff (Mechanikus narancs, A tetovált lány), Lysette Anthony (Drakula halott és élvezi), Billy Murray (Airborne, Doghouse), Barbara Nedeljakova (Motel, Motel 2., Children of the Corn: Genesis) és Alex Esmail (Idegen arcok) lesz látható.

A korábbi előzetest egyébként itt elérhetitek.

Címkék: képek vérfarkas upcomings strippers vs werewolves

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr834294095

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása