Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Amerikai Polgárháborús zombik

2012.01.23. 11:16 Csabi87

Ezt ígéri nekünk az Exit Humanity című horror, legalábbis nagy vonalakban, ugyanis egy egész szép kis drámai felütést is kap a film, viszont a zombiknak is fontos szerep jut, mindezt pedig az Amerikai Polgárháború közegébe csomagolták.

Excellent work. Legalábbis az előzetes mindenképpen ezt sugallja. A film jó pár fesztiválon bemutatkozott már, a nagy közönséghez viszont majd idén nyáron érkezik.

A kanadai produkció változó értékelést kapott eddig, de abban azért biztosak lehetünk, hogy eredetibb és izgalmasabb lesz, mint a Zombie Apocalypse, vagy a Cowboys and Zombies.

A rendezés és a forgatókönyv John Geddes nevéhez fűződik, akinek a Monster Brawl-t, illetve Scarce című filmet köszönhetjük.

A főbb szerepekben pedig Dee Wallace (Cujo, Az üvöltés), Bill Moseley (Dead Air, A sötétség serege), Stephen McHattie (Pontypool) látható.

Exit Humanity | Official Full Length Trailer from Foresight Features on Vimeo.

Címkék: kanadai előzetesek zombi upcomings

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr733740416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása