Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy újabb tucathorror? Vagy mégse?

2014.04.28. 08:52 Csabi87

Szerintem már van vagy két éve annak, hogy első ízben beszámoltunk arról, hogy készülget egy démonos horror, amely a Jessabelle címet kapta. Egészen eddig többnyire csönd honolt a produkció háza táján, de most úgy tűnik, hogy a film augusztusban csak megérkezik a mozikba.

A gond, hogy egy újabb tucathorrornak tűnik az egész. A lényeg, hogy adott egy jányka Jessie, aki egy autóbalesetben elvesztette a vőlegényét, a balesetből való felépülés után pedig úgy dönt apjához költözik a régi házukba. Igen ám, de ott meg előkerül egy kazetta, amit az időközben elhunyt édesanyja készített és jaj de démoni titkokat oszt meg a lánnyal a múltból, meg jönnek a csúnyaságok és... hmm minek cifrázni, tudod jól.

Talán nem meglepő módon a producerek korábban az Insidious, a Paranormal Activity-filmek és a The Purge mögött is ott álltak, míg a rendezést Kevint Greutert vezényelte, akinek a Fűrész utolsó két részét köszönhetjük - mondjuk rendezőként, mert, hogy egyébként a franchise egészén dolgozott.

A forgatókönyvírás pedig Robert Ben Garantra maradt, aki eddig inkább talán vígjáték téren mozgott, hiszen az Éjszaka a múzeumban filmeket írta, a Kicsi kocsi - Tele a tankot, a botrányosan idióta Gorilla bácsit és a micsoda koppincs Amerikai taxit. Igaz megemlíthetjük a neve mellett a Hell Baby-t, hogy horror is legyen, de az meg szintén nem nagy eresztés.

Mindenesetre a tovább mögött ott az előzetes, ami nem tűnik rossznak, csak olyan deja vu érzése lesz tőle az embernek.

Címkék: előzetesek jessabelle

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr656094123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása