Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hell Baby (2013)

2013.09.04. 17:24 wodahs krad

Hell-Baby-2013-Movie-Poster.jpgMint tudjuk, vannak jó filmek és vannak rossz filmek. Nos, ez alkalommal inkább utóbbit állíthatjuk, hiszen ez a produkció POCSÉK!

De hogy miért is az? Ehhez vázolnám a történetet. Jack és Vanessa megunták a nagyvárost és a kertvárosba költöznek. Ráadásul Vanessa 8 hónapos terhes, ami miatt különösképpen oda kéne figyelnie magára. Azonban amit a pár nem tud, hogy szellemek lakják a házat. És még ott van a semmiből feltűnő szomszéd is, név szerint F’ asz Szopó, aki elég rendesen beijeszti a párocskát.

A későbbiekben a várandós asszonyt megszállja az ördög és különös dolgokat kezd művelni. Terhessége ellenére nagyban alkoholizál, és ha kifogy, a piából előkapja a hígítót és azt szlopálja. Valamint cigizik és gyógyszerezi is magát.

Férjének feltűnik ez az idegen viselkedés, ezért elviszi nejét a helyi pszichológus, aki csúnya véget ér.

Erre a magas szintű démoni tevékenységre a Vatikán ördögűző részlege is felfigyel. két emberüket küldik ki, akik igen csak paphoz méltóan gondolkoznak.

Folytatás a tovább mögött.

Hellbaby01.jpgHa még a bizarr szereplőkből nem lenne elegünk, akkor találkozhatunk Mrs. Nussbaum-al. A kedves 90 éves öregasszonnyal, aki ronda, mint a bűn és előszeretettel zaklatja szexuálisan Jack-et. És persze nem lehet horrorfilm a biztonsági szolgálat hű rendőrei nélkül. Ők és a papok mondhatni egy hajóban eveznek és hamar össze is barátkoznak. Végül peidg ott van Vanessa húga, aki nem képes elfogadni a monogámiát és flörtöl, akivel csak tud.

Ha már teljessé vált a szereplőgárda kezdődhet a film fénypontja: Vanessa szülése. Nincs is szebb dolog egy baba világra jövetelénél és ez így is van az első fiúnál, de bujkál a nőben még egy csemete, a Sátán gyermeke, aki világra jötte után kinyírja a széles szereplőgárda nagyját.

HELL BABY5.jpg

A filmet Robert Ben Garant és Thommas Lennon (Éjszaka a múzeumban 1,2) rendezték, akiktől azért kicsit többet vártam volna. Vígjátékokban jók, de a horrorból jobb lenne, ha kimaradnának. Jack-et Rob Corddy alakította (Eleven testek) aki karakteréhez hűen aggódik hites feleségéért és próbálja megóvni őt. Vanessa szerepében Leslie Bibb (Vasember 1,2) csodás színésznőt láthatjuk. Remélem, amikor ténylegesen terhes volt nem művelt ilyeneket. És végül F’ asz Szopó szerepében Keegan Michael Key-t örvendeztethetjük, aki a maga módján jó színész, de mégis kevés filmben volt látható eddig.

hell-baby-rob-codry.jpg

Véleményem a Hell baby-ről nem a legjobb. Főleg, hogy úgy készültem fel rá, mint horrorra. kellemetlen csalódás volt számomra az erőltetett poénok és a visszataszító jelenetek. A színészek játéka tűrhető volt és vérben is bővelkedett a film, de egyszerűen értelme nem volt. Ráadásul a papok kifigurázásával lehet, hogy pár vallásos embert magukra haragítanak. Mindenesetre, ha optimumot akarok említeni a filmről csak annyi, lenne, hogy alap horror ötletnek jó.

Összegezve ez az alkotás nálam 2/10.

Címkék: amerikai film 2/10 2013 ajánlók

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr655483867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása