Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

The Jungle - előzetes

Kézi kamerával a dzsungelben

2012.11.24. 12:26 Csabi87

Ha azt mondom, hogy Andrew Traucki, akkor lehet nem igazán tudja senki hova tenni a fickót, viszont ha azt mondom, hogy A zátony és a Halál a mocsárban rendezője, akkor biztos többet segítek.

Rendezőnk amellett, hogy idén az The ABC-s of Death című horrorantológiából kivette a részét, gőzerővel dolgozik jövőre érkező áldokumentarista alkotásán is, amely egy dzsungelben játszódós darab lesz.

A történet szerint egy kisebb filmes stáb vág neki Indonézia fákkal benőtt területeinek, ahol egyszer csak belefutnak valami lénybe, Traucki-t ismerve talán valamiféle állatkába, bár az előzetes tanulsága szerint talán több lesz ez ennél.

Mondjuk szerintem kísérteties a hasonlóság A folyó és a The Jungle között, de sebaj, attól még lehet ez jó.

Címkék: előzetesek áldoku upcomings the jungle

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr84921667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dzsézön 2012.11.27. 13:05:44

Ez a tag kis pénzből egész szép munkát tudott végezni eddig. Szép képeket vettek fel a stábbal. Kár, hogy ez most kézi kamerás lesz. Megnéztem volna tőlük pár szép dzsungeles beállítást.

süti beállítások módosítása