Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Deadly Revisions - teaser poszter és előzetes

2012.07.01. 14:56 Csabi87

2013-ban érkezik Gregory Blair debütáló rendezése a Deadly Resvisions című misztikus horror-thriller, amelynek főhőse Grafton Torn lesz. Torn egy horrorfilmes, aki a kómából felébredve nem igazán találja önmagát. A lába sincs rendben, illetve ami talán még nagyobb baj, hogy az emlékezete is igen hiányos. Utóbbi problémára egy terapeuta kitalál egy gyógymódot, illetve gyógyszert is ajánl Tornnak, aki vidéki kis házikójába utazik pihenni. Azonban, ahogy az emlékek kezdenek visszatérni Torn egyre több és több rémálomtól szenved, amelyek különös módon a filmjeihez is kapcsolódnak. A gondot pedig csak tetézi, hogy egy bizonyos idő után a rémálmok már ébren is gyötrik.

Blair filmje az előzetes alapján nem tűnik rossznak, de persze korai ítélkezni, annyi biztos, hogy a rendező igyekszik megmutatni, hogy elsőre is lehet jót csinálni, mi pedig csak drukkolni tudunk.

A főbb szerepekben Bill Oberst Jr. (Abraham Lincoln vs. Zombies, The Street Cleaner), Cindy Merrill (The Lost Woman), Dawne Lee Heising (Slink) és Gregory Blair lesz ott.

Deadly-Revisions-Poster.jpg

Címkék: amerikai előzetesek poszter upcomings deadly revisions

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr94621326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása