Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Germ - újabb zombis produkció

2012.04.27. 16:33 Csabi87

Egy egész ígéretes zombifilm van a láthatáron, legalábbis a Germ előzetese nem tűnik rossznak, habár tény, hogy van egy kis indie beütése, illetve azt is tudnunk kell, hogy fél millió dolláros produkcióról van szó, ami mondjuk nem feltétlen negatív dolog, meg kevésnek sem kevés. Persze attól függ honnan nézzük, de ha a pénztárcámból, akkor kifejezetten kurva sok.

A történet egy kis városkában játszódik, ahol egy fertőzés üti fel a fejét és a lakosság nagy része randa zombivá változik, aki meg nem az próbál túlélni. Nyilván a séma a szokásos, de nem is tudom ebben a témában, hogy lehet lényegesen újszerűt alkotni. (Mondjuk csak így zárójelben jegyezném meg a Heart Land című készülő produkciót, amelyben egy csapat gyerek küzd majd a zombik ellen, no ez azért viszonylag eredetinek ígérkezik.)

A Germ-t egyébként néhány helyen már bemutatták, de ha minden igaz DVD-n, majd csak októberben érkezik, de hát ugye egyelőre csak az Államokban.

A rendezést John Craddock követte el, akinek debütáló alkotása a film, míg a forgatókönyvet J. T. Boone ötölte ki, neki korábbról, még 2005-ből van egy rövidfilmje.

Az előzetes a tovább mögé tettem, szerintem érdemes rá vetni egy pillantást, ahogy a poszterre is:

 

 

 

 

Címkék: amerikai előzetesek zombi poszter upcomings germ

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr404475357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása