Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gyerkőcök a zombik ellen: Heart Land

2012.03.31. 11:59 Csabi87

Egy igazán izgalmasnak és eredetinek tűnő produkció van készülőben, a Heart Land, amely műfaja szerint egy zombis horror lesz, viszont annyi csavarral, hogy felnőttek helyett esetünkben pár túlélő kisgyerek igyekszik felvenni a harcot a rusnya jószágok ellen és próbálnak meg túlélni egy cseppet sem nekik való világban.

Talán nem lövök annyira mellé, ha azt mondom, hogy tényleg egészen egyedülállónak tűnik ez az ötlet, bár banánhéjból is van elég egy ilyen produkció esetében, elég csak arra gondolnunk, hogy gyerekek miatt már egy halom filmnek sikerült elhasalnia, na meg akármennyire is aranyosak, néhány esetben marha idegesítőek (gondoljatok csak a The Walking Deadből a seriff kölkére és akkor azt hiszem értitek, hogy miről beszélek, de sok más példát is hozhatnék).

Mindenesetre most érkezett egy kedvcsináló rövidke kis előzetes, amely tényleg csak bemutató jellegű, ugyanis a forgatások még nem kezdődtek meg.

Ám de viszont a mostani képsorokat elnézve azt hiszem bőven bizakodhatunk, hiszen habár még csak két percről van szó, de baromi jól néz ki.

A poszter pedig hasonlóan fasza.

A megjelenéssel kapcsolatban meg egyelőre még csak annyit lehet tudni, hogy Coming Soon.

Címkék: előzetesek zombi poszter upcomings heart land

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr564351634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mereszet 2012.04.13. 02:07:51

Ez mekkora beteg :D !

süti beállítások módosítása