Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Horror hírek - 2012. 03. 31.

2012.03.31. 18:56 Csabi87
  • A Dimension Films a napokban jelentette be új, vámpíros horrorját, amelynek a Garden District címet adták. A történet három fiatalról szól majd, akik egy netre felkerült vámpír kivégzést bemutató videó nyomába erednek, amelyről szeretnék kideríteni, hogy igaz-e vagy csak valami koholmány. Természetesen kiderül, hogy vámpírok igenis léteznek, a srácok pedig egy igen kemény és sötét világba csöppennek. 
    Az ígéretek szerint tehát nem az újabban megszokott nyáltól nedves vámpír sztorival lesz dolgunk. A forgatókönyvet egyébként Anthony Jaswinski (Jasper Park - Kirándulás a halálba, Vanishing on 7th Street) és Luke Goltz (You and I) írja.
     
  • Pár napja már volt szó William Brent Bell (Az ördög benned lakozik, Stay Alive) készülő, új áldokus vérfarkas történetéről a Werről, amellyel kapcsolatban esetleges szereplőként még csak A. J. Cook (Végső állomás 2., Mother's Day) neve hangzott el. Most viszont újabb 3 névvel bővült a stáb lista ezen része, ugyanis a produkcióhoz Brian J. O'Connor (Bazi nagy film), Simon Quarterman (Az ördög benned lakozik) és Vik Sahay (Chuck, eXistenZ) is csatlakozott.
     
  • David Slade (Cukorfalat, A sötétség 30 napja, Alkonyat: Napfogyatkozás) rendezi a készülő Hannibal sorozat pilotját.
     
  • Bryan Fuller másik sorozatával a The Munsters reboottal - ami ugye már Mockingbird Lane címen fut - kapcsolatban is érkezett egy hír, mely szerint Marilyn Munstert a brit színésznő Charity Wakefield (The Raven) kelti majd életre.
Címkék: hírek hannibal wer the munsters mockingbird lane garden district

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr774351739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása