Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Supernatural (Odaát) 7. évad 14. rész

2012.02.12. 17:09 Csabi87

Huh, a múltkori meglehetősen negatív hangvételű írás után, ezúttal mindenképpen egy pozitívabb következik, hiszen a Plucky Pennywhistle's Magic Menagerie című rész teljesen rendben volt. Nyilván a szokásos Supernatural sablonok itt is megvoltak, sőt picit érezhettük azt is, hogy több korábbi részből gyúrták össze ezt a 14. epizódot, viszont ennek ellenére jó volt és tovább gyarapította a vicces részek sorát.

A tovább után folytatom, spoileresen.

Picit tévedtem az előzetes kapcsán, akkor a szinopszis olvasás nekem kimaradt és azt hittem valami bohóc szörnyes rész lesz, viszont nem és ez tök jó volt. Tulajdonképpen nem is MOTW rész volt ez, hiszen volt egy gonosz tag, de ő inkább csak rálelt valahogy egy még nála is gonoszabb varázslatra és így gyilkolgatott. Egész konkrétan úgy, hogy valóra váltotta a gyerekek legszörnyűbb félelmeit, amelyek aztán szépen végeztek a gyerkőcök szüleivel, akik mindezt azzal érdemelték ki, hogy nem viselkedtek a gyerekkel szépen, kedvesen, aranyosan.

Volt egy polipszörnyünk, akit mondjuk sajnos nem láttunk (jó, nyilván nem sajnos, mert buta CGI lett volna), csak azt, amit tett. Viszont kaptunk egy unikornist, akinek mondjuk a szarva nem volt 100%-osan rendben, na de legalább ilyet is láttunk.

Aztán mindenképpen említést kell tenni a labdatengeres gyilkolásról, ami szerintem nagyon jó volt, az utóbbi idők egyik legjobbja, legalábbis hirtelen nem jut eszembe másik, ami beelőzné. 

Samnek pedig ugye újfent szembe kellett néznie legnagyobb félelmével a bohócokkal. Tehát mégis csak kaptunk bohócokat, de nem úgy, ahogy gondoltam.
Sőt ha már Samnél tartunk Padelecki zseniális volt a rossz zsaru alakításakor, megint írnám, hogy az utóbbi pár rész egyik legjobb jelenete volt az a rész, ha nem lenne közhelyes, bár ki nem szarja le. Jár ezért is a piros pont.

Nem is akarom bő lére ereszteni tetszett a rész és a múltkori után végre újra pozitívan látom a Supernaturalt. Persze nem kell ettől a résztől hasra esni, tudom jól, de ismét sikerült előhúzni egy lapot, amit habár már láttunk párszor, de talán az igazi nagy rajongók pont az ilyenekért szeretik a sorozatot.

A jövőheti rész előzetese pedig hamarosan kikerül.

Címkék: sorozat supernatural sorozat ajánlók

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr904096359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása