Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Horror hírek - 2012. 02. 02.

2012.02.02. 18:58 Csabi87
  • Joe Johnston (Farkasember, A tűz óceánja, Jurassic Park III) a következő filmje kedvéért picit ott hagyja a nagy pénzes hálivúdi produkciókat - mondjuk nem feltétlen sokáig, mert jó eséllyel a Jurassic Park 4. részét ő rendezi. A Not Safe For Work című filmről egyelőre nem sokat tudni, annyi viszont bizonyos, hogy Jason Blum (Paranormal Activity, Insidious) cége áll az alkotás mögött és 2,5 milliós büdzséből készül.
     
  • Kevin Williamson (Sikoly, Sikoly 2., Sikoly 4.) egy sorozatgyilkosos pilotját be rendelte a FOX, cím egyelőre nincs, viszont Kevin Bacon ott lesz, az biztos, a rendezést pedig Marcos Siega vezényli majd.
     
  • Az anyagilag sikeres, de közönség vélemények alapján eléggé megbukott Az ördög benned lakozik rendezője, William Brent Bell új filmet rendez, erről már volt is szó, de akkor még cím nélkül futott az újabb áldoku film, most viszont "megcímezték": The Vatican
     
  • Robotzsaru remake készülőben (nyilván nem horror, de akció-thrillerként befér). A rendezés ha minden igaz Jose Padhilla feladata lesz, a forgatókönyvet pedig Nich Schenk (Gran Torino) szállítja.
Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr644050579

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása