Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Az 5 legjobb horrorfilm 2011-ből

2011.12.30. 20:21 Csabi87

A tegnapi Top5 rossz film után, ma az 5 legjobb film következik az idei évből.

Ezúttal nem szeretném elhúzni a dolgokat, viszont annyit most is megemlítenék, hogy ismét az imdb-s datálást vettem alapul és az ott 2011-esként feltüntetett, általam már látott filmekből válogattam.

Egy-két esetben még most is fennáll, hogy nincs ajánló, de ezeket a jövőév elején pótolni fogom. A tovább után pedig folytatom.

 

 

5. 11-11-11

Darren Lynn Bousman filmjét lehet bántani és sokan ezt is tették. Tény, hogy Bousmannek akadtak már jobb produkciói is, ám de a 11-11-11 nekem tetszett, hanem is maradéktalanul, de annyira pont eléggé, hogy beférjen az idei kedvencek közé. Talán az is szerepet játszik ebben, hogy nagyon keveset vártam a filmtől és kellemeset csalódtam.

4. A dolog

A dolog majd 20 év után kapta meg az előzményfilmet, amitől lehetett tartani, hiszen az eredeti valljuk be egészen magasra tette a mércét. A jó hír viszont az, hogy a 2011-es premake hű maradt az "elődjéhez" és majdnem annyira izgalmas és lebilincselő lett, mint John Carpenter eredetije. Igazán azt hiszem nem fanyaloghatunk. Írás erről jövőre lesz.

3. Grave Encounters

Általában nem vagyok odáig az áldoku filmekért, bár tény, hogy az idei évből azért a The Tunnel című ausztrál film is egészen tetszett, viszont a Grave Encounters egyértelműen vitte a pálmát. Az, hogy ez a produkció jobb, mint a Paranormal filmek, az talán mindösszesen annyiban rejlik, hogy nem olyan unalmas, mint az említett trilógia. Persze itt is akadnak holtidők, de izgalmasabb, ijesztőbb, jobb és nálam dobogós.

2. Idegen arcok

A napokban néztem meg ezt a filmet és igazából nem nevezhetjük feltétlen horrornak, sőt még sci-finek is csak erős túlzással, ugyanakkor ha éppen éppen, de befér a kategóriába és teljesen korrekt kis angol film. Low-budget, viszont ennek ellenére nem igazán gagyi, a főhangsúly pedig a humoron van, amiből pedig nincs is hiány. Januárban érkezik is az ajánló.

1. Husk

Most lehet megkapom a magamét, de se baj, ugyanis az idei kedvencem egyértelműen a Husk című After Dark-os alkotás volt. Kukoricás, csuda dolgok, ijesztgetés, gyilkolás. Nagyon tetszett, bár csak több ilyen filmet válogatnának az After Darkos horrorok közé. Másnak lehet, hogy nem lesz a kedvence, viszont egyszeri nézésre mindenképpen alkalmas.

Címkék: toplista

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr753502123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása